![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totusi sunt oameni respectabili, nu or fi ei crestini dar nici anti-crestini. II inteleg pe care au ceva cu crestinismul. Dar eu cand am vazut dinozaurii in carne si oase atunci am zis ca exista si ca totusi Adevarul este unul singur. Nu are sens sa fortez explicarea unui lucru atunci cand vad ca piatra e piatra iar eu zic ca piatra e paine.... La fel este si cu dinozaurii si dovezile de existenta ale lor. Plus ca sunt extrem de multe elemente in univers care indica o creatie indelungata. Si daca Creatia chiar s-a facut in mult timp, iar noi ne-am fixat pe niste explicatii iar realitatea este ca nici noi nu gresim si nici stiinta nu greseste ??? Iar notiunea de "zi" isi are sensul exclusiv in contextul unui pamant si al unui soare existent deja. Dar cum in momentul creatiei pamantul si soarele nu existau, iar pentru autorii biblici nu cred ca existau notiunile de "era", "epoca a creatie", poate Dumnezeu le-a zis mai simplu: "ZI" - "ZI A CREATIEI". La fel cum se zice in Scriptura si "templul va fi dat pentru ....zile spre calcare neamurilor"... iar simbolismul zilei biblice este unul foarte foarte vast. Si este o intrebare destul de important: dinozaurii sunt explicati exclusiv printr-un proces de "creatie in timp". Pentru ca ei nu mai sunt acum. Nu au folosit omului. Nu se regasesc decat in Pamant. Deci explicatia sensului existentei dinozaurilor care este ? Sunt, dar sunt morti ? Au fost facuti sa moara imediat ? |
|