Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.10.2014, 14:13:41
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r Vezi mesajul
De ce Creatorul a pus Pb in cristalele de zircon, incalcand legile naturii pe care tocmai le facuse, daca nu cumva avea de gand sa ne pacaleasca? Intrebarea se potriveste si la cazul luminii stelelor indepartate.
Pe cine sa pacaleasca si ce legi ale naturii a incalcat ? :))))))))))

Nu exista nici o lege a naturii. Noi am denumit legi anumite fenomene despre care credem ca se repeta la fel de fiecare data.
Nu exista uniformism. Exista presupunerea unora ca lucrurile se petrec mereu la fel. La fel si gradualismul si ce mai vrei tu. Sunt presupuneri ale noastre, nu scrie nicaieri in piatra ca lucrurile au stat sau stau asa.

Adica geologu a stat el asa si s-a gandit. Ia cum sa fac eu sa masor pietrele astfel incat sa obtin miliarde de ani. Gata, am gasit, daca masor plumbul si uraniul sau argonul si potasiul, imi iese, si unde nu-mi iese spun ca sunt contaminari sau mai vad eu ce zic. Si daca face vreunul gura ii spun ca adica de ce, Dumnezeu vrea sa ma pacaleasca ? Pe mine care am refuzat de la inceput ipoteza creatiei si a pamantului tanar si am cautat doar dovezile care sa-mi confirme miliardele de ani ?

Uite mostra de gandire : La formarea cristalelor nu poate exista plumb. S-a decis prin vot sau ce ? Daca e plumb acum, atunci putea fi acolo de la inceput. Ca nu om putea noi sa-l bagam inauntru e problema noastra. Dar nicaieri nu scrie ca un creator nu poate face cristalul exact cum vrea el, dupa cum poate face si copacul cu 100 de inele intr-o secunda.