Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Reguli in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2014, 22:01:24
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Pai da,iarasi am uitat sa spun ca prin atitudinea lor extrema pentru lumea aceasta,acesti Sfintii i-au adus si pe talhari pe calea pocaintei atat de mult i-au transfigurat dragostea Sfintilor!
Asta spusesem si eu ca nu numai fapta iertarii i-a transformat pe hoti ci si dragostea sincera si smerita a sfantului.

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Cu o mica precizare:cine sunt acesti Sfinti;personaje fictive din carti? Nu oameni care au avut acelasi start ca si noi? Nu toti suntem chemati la sfintenie?
De ce sa traim in dublu standard,intelegand ca Sfintii sa procedeze astfel iar noi in alt fel?
Sfintii s-au ridicat dintre oamnei reali si inca se mai ridica. Sunt printre noi, cum s-ar zice. Si noi suntem chemati dar putini alesi. Si doar alesii pot face fapte de sfintenie.
Eu vorbesc acum numai despre mine: stiu ca sunt chemata la sfintenie dar stiu ca in starea de acum nu voi fi aleasa. Asa ca nu am indrazneala sa fac faptele pe care le-au facut sfintii. Incerc, dar nu-mi iese. Poate fapte mai mici cum ar fi: o mica milostenie, o iertare celui ce mi se pare ca m-a jignit, o rugaciune dimineata, una seara, un post asa, mai "gustos", fapte mici pe masura mea de om "caldicel".
Pai sfintii fac fapte mari. Chiar si eu ii rog sa faca fapte mari pentru mine caci eu nu pot. Ei cu ale lor, pe masura lor, eu cu cele pe masura mea.
Cand voi creste si eu, faptele mele vor deveni marete negresit.
Doamne ajuta-ne!!
Reply With Quote