![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
* Prezervativul ține de igiena intimă.... A cui? A unei soții care trăiește cu soțul în Taina Cununiei? Cum așa? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu probabil ca te-ai insura asa brusc si nu ai trece prin restul etapelor. Nuuu. Ca tie ti-ar place fara prezervativ, am inteles deja. Cand o sa faci si tu sex, baietas, o sa afli probabil de la medic, ca daca ai fi folosit prezervativul ai fi fost scutit de restul problemelor ... Habar nu am avut ca stau de vorba cu un puritan ... Vad ca tot ramai vexat de la o vreme, ai grija sa nu-ti sucesti mintea ... Last edited by AlbertX; 23.01.2015 at 16:00:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Basca,tonul si mistocareala de santier cu care dialogheaza cu oamenii!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu erai tu pentru libertatea de exprimare a celor de la Chralie Hebdo ? Probabil ca ai amnezie sau esti doar o ipocrita prefacuta. Yasmina, asta e un forum fetita, nu e "biserica" si nici "bisericuta", spune fiecare ce-i trece prin cap referitor la un subiect fara sa-i jigneasca personal pe unii sau altii. Nu stiai ? Dute fetita la tine la autobaza ... si lasa indemnurile moralizatoare. De fiecare data ma uimeste ce tupeu debordant poti avea si cata nesimtire. Last edited by AlbertX; 23.01.2015 at 19:51:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate si eu pe diverse subiecte nu am fost de acord cu o parere exprimate de colega Yasmina- dar totusi ar trebui un ton un pic mai civilizat! Iar cu referirea la autobaza nu inteleg ce ati vrut sa spuneti- meseria de sofer este una foarte onorabila! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cand vezi ca Yasmina da buzna, habar nu are despre ce este vorba, se grabeste sa puna etichete si sa faca judecati de valoare referitoare nu la o idee ci la persoana cuiva, atunci nu poti sa nu-i scoti in evidenta tupeul, nesimtirea si obraznicia. Last edited by AlbertX; 23.01.2015 at 20:03:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici eu nu sunt de acord cu unele idei,insa nu stric prieteniile cu oamenii pt niste idei :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|