Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2015, 11:11:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Am spus ca, daca ai un numar al carui semn este 666 in locul numelui de botez, atunci intri sub incidenta previziunilor din Apocalipsa, capitolul 13. Citeste capitolul 13 din Apocalipsa si interpretarile ortodoxe ale unor asceti in aceasta privinta.
Nu exista nici o interpretare ortodoxa care sa spuna "numar al carui semn este 666 in locul numelui de botez".

Sau ca e posibil sa fie realizata vreo substitutie din asta.
Par. Iustin cand a fost inchis l-au altoit imediat cu un numar, atunci toti erau strigati dupa numar, nu dupa nume.
Si n-am auzit ca vreo unul sa fi opus rezistenta la chestia asta.

Dar v-ati trezit voi mai destepti si mai virtuosi, clar.

Apropo, cum mai stati cu numerologia, ati reusit sa demonstrrat ca CNP -ul este ""numar al carui semn este 666" sau prostii trebuie sa va creada pe cuvant?

Ca am auzit ca ar fi o turma de oi de peste prut, care refuza CNP -ul din considerente de genul asta, aia cum au fost pacaliti sa behaie pe frecventa asta?

Citat:
Exista chiar si profesori de teologie care incearca sa suceasca problema astfel incat sa fie corecta politic.
Sau dimpotriva, care incearca sa o suceasca sa devina incorect ortodoxa.

Citat:
Vad clar prorocirile Apocalipsei si ei se incapaneaza sa-i indoctrineze pe studenti cu opinii contrare.
Contrare opiniilor sectare, asta da.

Citat:
Adica de-acum sa nu mai tinem seama de sfaturile marilor duhovnici incarcati de roade duhovnicesti, ca sa ascultam de ,,bibliotecile vorbitoare" ce seamana hrana duhovniceasca amestecata cu otrava?
Nu exista in ortodoxie categoria Papalitatea Marilor Duhovnici.

Dar la schizofrenici poate.
Daca exista si cipuri in maseluta implantate pe sestache, orice e posibil.

Citat:
Cad si cei alesi, dar nu e doar treaba lor , e si treaba mea, caci daca nu-mi pasa de mantuirea mea, trebuie sa-mi pese de a celor care vor veni dupa mine.
Doamne ajuta sa nu vina prea multi dupa tine.
Adica stim, e inevitabil, oameni se imbolnavesc tot timpul dar totusi..
Vechi 12.02.2015, 11:13:32
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Fraza bolduita zau ca nu stiu ce inseamna. Ce cruci pe guri de canale? Huh? Am ramas putin...perplexa, ca nu pricep...

Iar restul....ei bine, deja avem numar in loc de nume (ca nu 666 e alta treaba - apropos, de unde sti tu ce inseamna 666 si cum il obtii de fapt? - e doar un amarat de numar - care mie personal imi place si asta nu ma face satanista sau mai stiu eu ce); si cu cei care nu am nume de sfinti ce se intampla? Li s-a dus mantuirea doar pt ca tu dai impresia ca ci care nu au nume de sfinti sunt dati pierzaniei?
Pacatul se promoveaza de mii de ani, in ultimul secol la scare inalta, prin media mai ales; dar asta nu inseamna ca trebuie ane si insusim pacatul; doar avem discernamant...nu suntem prosti.
Care-s acele semne anticrestine? 666, un numar amarat, semnul plus, pe care multi il confunda cu crucea (semn care apare in prea multe locuri ca sa il poti considera blasfemiator; semn care a aparut - din cate stiu - inainte sa fie inventate crucile ca aparat de tortura; inainte sa fie rastignit Iisus pe o cruce); cruci intoarse pe care unii s-au trezit sa le atibuie satanistilor?
Vino in Bucuresti si vezi cate capace de la gurile canale au cate o cruce crestina de toata frumusetea! De parca nu mai exista si alte figuri geometrice! Dar poate ca exista si pe acolo... In rest, daca vrei sa afli cu adevarat, despre ce vorbesc, ia si studiaza carti precum:

http://www.resurse-ortodoxe.ro/mirce...ne_l94_p0.html
http://www.libris.ro/ecumenismul-far...--p371408.html
Reply With Quote
Vechi 12.02.2015, 11:15:48
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu exista nici o interpretare ortodoxa care sa spuna "numar al carui semn este 666 in locul numelui de botez".

Sau ca e posibil sa fie realizata vreo substitutie din asta.
Par. Iustin cand a fost inchis l-au altoit imediat cu un numar, atunci toti erau strigati dupa numar, nu dupa nume.
Si n-am auzit ca vreo unul sa fi opus rezistenta la chestia asta.

Dar v-ati trezit voi mai destepti si mai virtuosi, clar.

Apropo, cum mai stati cu numerologia, ati reusit sa demonstrrat ca CNP -ul este ""numar al carui semn este 666" sau prostii trebuie sa va creada pe cuvant?

Ca am auzit ca ar fi o turma de oi de peste prut, care refuza CNP -ul din considerente de genul asta, aia cum au fost pacaliti sa behaie pe frecventa asta?

Sau dimpotriva, care incearca sa o suceasca sa devina incorect ortodoxa.

Contrare opiniilor sectare, asta da.

Nu exista in ortodoxie categoria Papalitatea Marilor Duhovnici.

Dar la schizofrenici poate.
Daca exista si cipuri in maseluta implantate pe sestache, orice e posibil.

Doamne ajuta sa nu vina prea multi dupa tine.
Adica stim, e inevitabil, oameni se imbolnavesc tot timpul dar totusi..
Tu si ortodoxia! Auzi, lume, de la cine trebuie sa primim lectii de ortodoxie!
Reply With Quote
Vechi 12.02.2015, 11:15:51
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
Vino in Bucuresti si vezi cate capace de la gurile canale au cate o cruce crestina de toata frumusetea! De parca nu mai exista si alte figuri geometrice! Dar poate ca exista si pe acolo... In rest, daca vrei sa afli cu adevarat, despre ce vorbesc, ia si studiaza carti precum:

Acum pe bune, nu ai o poza? Adica a vazut si eu pe guri e canale plusuti (+), dar cruci crestine, cu partea verticala mai mare decat cea orizontala nu am vazut (nu inca cel putin) -mdeah, scuzati explicatia, alta mai buna nu m-a trecut prin minte acum.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2015, 11:22:39
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Acum pe bune, nu ai o poza? Adica a vazut si eu pe guri e canale plusuti (+), dar cruci crestine, cu partea verticala mai mare decat cea orizontala nu am vazut (nu inca cel putin) -mdeah, scuzati explicatia, alta mai buna nu m-a trecut prin minte acum.
Nu e un + obisnuit, ci o cruce ortodoxa, ca aceasta, incadrata in metalul capacului de pe gura de canal! Fara ornamente, de e drept, insa cruce!
Reply With Quote
Vechi 12.02.2015, 11:27:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Mesajul care nu a ajuns la urechile strambe este altul: de ce sa fac metanii mari cu o scandura in spate cand pot face metanii si fara scandura.
Daca un card e o scandura pentru tine, trebuie sa fii tare slabanoaga.
Cu trupul, cu duhul.. (slaba, nu saraca, da?)

Citat:
se pare ca unii dintre cei care ridica cipul isi pierd uzul ratiunii si devin agresivi, agitati, impertinenti si cu imaginatie bolnava si uneori si mincinosi
Cred ca am mentionat deja ca eu nu l-am primit, da ?

Citat:
Iata o monstra din imaginatia ta bolnava. Acum in decembrie am mers pentru prima data in tara in ultimii trei ani. Si da, am mare incredere in Hristos si in Maica Domnului. Englezii s-au tot chinuit timp de 3 ani sa ma convinga ca am cancer insa eu am stiut ca nu am. Mi-au tot repetat la biopsii doar doar ma voi da pe brazda. Maica Domnului si Hristos mi-a dat increderea asta. Si in decembrie am venit in tara expres pentru medic, deoarece englezii mi-au dat ultimatum sa accept operatia. Aveam nevoie de confirmarea unui medic independent de ei. Si da, medicul roman privat mi-a confirmat ca nu e cancer, si ca pot domnii englezi sa repete o mie de biopsii ca tot nu o sa iasa cancer, ca nu e. Iar la intrebarea mea: ce le voi spune la intoarcere? ma vor scoate din sistem pentru ca refuz interventiile lor? mi-a spus: cum sa te scoata , le spui ca ai fost la medic privat , nu te poate obliga nimeni la nimic. Iar acum sunt foarte bine.
Om trai si om vedea, care din doctori a avut dreptate, nu?
Ne anunti tu..
Apropo, la roman ai facut biopsie? Sau ti-a zis asa, din ochi?

Citat:
Este intradevar foarte greu pentru mintea ta sa intelegi ce am vrut sa zic.
Pai nu prea era nici o idee consistenta ca sa poti intelege ceva.
Doar multa furie "impotriva sistemului" inclusiv a aluia care te depaseste ca intelegere si multa fudulie.
Astea le-am inteles.

Citat:
Mai incerc odata. Are grija Dumnezeu de cei care isi pun nadejdea in El. Si la momentul potrivit trimite omul potrivit. A crede ca nadejdea se rezuma in a astepta minuni din cer, si nu prin oameni este de-a dreptul prostesc.
Cateodata trimite un om, cateodata trimite un card..

Citat:
aici arata clar gradul tau de paranoia, gen imi risc viata daca nu accept cardul.

Nici n-am zis ca trebuie sa se repeada ACUM sa ia cardul.
Inca nu se stie daca sistemul ramane in picioare.

Nici macar nu este cardul adevarata problema, ci baza de date, la aia nu protesteaza nimeni.
Aia nu o poti evita decat daca mergi la consultatii private si iti platesti integral medicamentele.

Tu nu-ti faci probleme ca esti doamna bine cu venituri consistente ca tie ti-o pus in mod expres Dumnezeu mana in cap.
Altii nu's chiar asa fuduli de buzunar, n-au buzunare de ortodox cu principii adevarate si profunde.

Citat:
Tot in stilul tau caracteristic pui si cuvinte in gura celor care nu iti convin, sperand ca aceia o sa taca indimidati. Eu nu am spus nimic de cutii de pastile, de etichete si alte alea, probabil ca ai halucinatii. Nu stiu. Un consult nu ti-ar strica.
Nu, era o paralela extinsa la ne-priceperea ta combinata cu multa fudulie prosteasca de persoana care se crede atotstiutoare si de fapt nici nu stie nici nu vrea sa priceapa mare lucru din chestiunile in care se arunca cu mare nesatz sa le dezbata can-can style.

Ca ce, daca eu nu pricep cum merge autentificarea datelor, ce am nevoie de ea? Ce, adica ii face pe toti infractori?

Ti-am pus niste intrebari de bun simt (cine demonstreaza ca Gheorghe a fost la cabinet si nu i-a prescris medicul in lipsa pagubind alti pacienti de compensate? Controlul politiei/CFR inseamna ca toti suntem infractori? Biletul de calatorie este o dovada sau o suspiciune? etc.), la care puteai sa meditezi si sa-ti dai raspunsuri singura, chiar si tu puteai face asta.
Si pe urma pricepeai.

Dar nu, tu nu vrei sa pricepi, tu vrei sa-ti versi furia pe "sistem" pentru frustrarile tale, o tineai sus si tare cu acelasi prostii (nu pricep deci nu e nevoie, increderea bla bla).

Last edited by AlinB; 12.02.2015 at 11:29:51.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2015, 11:30:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu e un + obisnuit, ci o cruce ortodoxa, ca aceasta, incadrata in metalul capacului de pe gura de canal! Fara ornamente, de e drept, insa cruce!
Mai bine postai gura de canal decat o cruce si noi sa te credem pe cuvant ca nu-ti joaca ochii ca la radiografiile de maselutze cu cip.

Last edited by AlinB; 12.02.2015 at 11:44:50.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2015, 11:32:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Tu si ortodoxia! Auzi, lume, de la cine trebuie sa primim lectii de ortodoxie!
Poi macar nu sunt din secta cu Marii Duhovnici Infailibili care trimit restul ortodoxiei la gunoi ca nu sunt de acord cu interpretarile Apocalipsei de la neoprotestanti citire :)
Vechi 12.02.2015, 11:36:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Sau si mai bine youtube.
Sectiunea desene animate si cantecel pentru copii.
E mai instructiv.

Si mai sanatos si mai cu cap, incomparabil fata de cartea lui Mircea Vlad care citeaza copios din fanteziile altui sectar schizofrenic si antisemit Texe Mars el insusi lider al unei secte personale numita "Power of Prophecy Ministries"

Sau Mary Stewart Relfe care este la originea identificarii codului de bare EAN13 cu 666 si care pretinde ca Dumnezeu a vorbit cu ea si i-a aratat asta personal.

Fara asemenea surse, 3/4 din carte ar trebui din start data la gunoi.

Nu ca restul n-ar merita o soarta similara.

Deci frate, Dumnezeu nu o putut lumina niste ortodocsi despre chestiilea astea apocaliptice si santanice, a trebuit sa dea mai intai o raita pe la sectarii aia fara Duhul Sfant si le-o deschis la sectari mintea mai intai sa inteleaga planurile dracesti si le-o dat puterea de a talcui Apocalipsa, puterea care ortodocsii n-au avut-o 2 milenii si abia pe urma ortodocsii nostri sa citeze din astia pretinzand cu jumatate de gura ca le-o venit lor asa a pricepe.. nu ca au mancat varza murata cu usturoi si de acolo le pute gura a sectar..

Last edited by AlinB; 12.02.2015 at 11:50:41.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2015, 11:49:56
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
Sincer, nu vad rostul... o fi simboll care il foloseste firma producatoare; dar nici nu vad ceva dracesc in asta. Ciudat da, recunosc, dar am vazut si ditamai stemele pe canale prin sibiu; nah alea mi se par si mai ciudate plus o risipa de bani in plus (garantat costa mai mult ca cele simple).

Tre' sa vad si io pe la mineprin oras ce ciudatenii gasesc :) recunosc n-am vazut asa ceva, dar nici nu m-am uitat expre dupa ceva...

doamna dobrin7m, aici in Romania, tara din care d-ta ai plecat, sunt multi care nu isi permit consultatii la privat, ca au salarii incepand de la 600 lei net (134 euro, 100 lire sterline) si merge pana la...salar mediu de 200 - 250 euro... Daca cumva va ramane sistemul in picioare, atunci vor ajunge si in baza de date aia multi si nebogati care nu-si vor permite spitale private/consultatii private si medicamente platite intregral. Poate dumneata cu salarul dumitale iti permiti, dar majoritatea nu isi permit sa dea banii aia in plus pe consultatii, cand poate banii aia ar fi singurii care le ramane de mancare dupa ce au platit chirie si/sau utilitati.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53