Citat:
În prealabil postat de Barsaumas
Va e asa frica, incat trebuie sa lasati, cf. verba volant, scripta manent, dovezi pe net ca sunteit aglitinati cu actuala stapinire?
Se pregateste ceva? Sunteti ortodocsi pe bune, nu ca mine, catolici pe bune nu ca mine, dar toti cinstim, fiecare in sinaxarul credintei sale, sfinti care au fost martirizati cu familii cu tot. Brusc, va e frica pentru voi si vostri, si scrieti ce se cere.
Stiti ceva ce eu nu stiu?
Daca DA, raspunsul meu e: nu imi pasa.
|
Ce-s bănuielile astea? Nu știu nimic, ca să zic așa. În orice caz, nimic din ce urmează să se întâmple. Iar opiniile pe care mi le exprim ar putea, la fel de bine, să-mi dăuneze cândva. Dar deocamdată simt că sunt liber să le exprim și profit, bucurându-mă de asta. Îmi place libertatea. Nu mi-a cerut nimeni să-i slujesc, să mă aglutinez.
Nu pun, însă, pe seama Occidentului în întregul lui imoralitatea pe care o trăim noi, după cum nu este creștinește să-l acuz pe altul pentru păcatele mele. Cred că, decât o atitudine împotriva UE, mai creștinească ar fi o atitudine împotriva păcatului. Dar în privința asta noi dormităm, identificând în mod paranoic răul mereu în afara noastră.