![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca stii ca am mai discutat de sute de ori despre asta pe forum si nu esti singurul care spune aceste lucruri din protestantism. Pana acum n-am vazut niciun citat care sa sustina conceptiile astea, doar interpretari eronate ale Bibliei. N-o sa gasesti la sfinti ce spui (da un citat, daca poti), in timp ce ceea ce spun eu o sa gasesti peste tot, inclusiv ca invatatura (in afara Bisericii nu exista mantuire). In legatura cu dialogul pe tema asta: 1. Am scris sute de mesaje pe tema asta, mi-e greu sa cred ca tu nu ai citit niciunul. 2. Eu cred ca discutam doar de dragul discutiei si nu au nicio importanta citatele si dovezile. Deja ai o conceptie formata si nu o s-o schimbi pentru nimic, orice s-ar intampla. Ii crezi mai degraba pe pastori decat pe sfinti. 3. Problema e ca intelegi gresit invataturile care stau la baza acestei inavaturi. Tu le confunzi cu cele protestante, am enumerat cateva, ai rabdare sa citesti despre invatatura ortodoxa, in comparatie cu cea protestanta. O sa dau si citate in mesajul urmator, dar nu cred ca o sa te intereseze. |
|