![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca nu poti, las-o balta, ca te bagi iar ca musca in lapte. Fii mataluta un exemplu in directia asta. Cel putin atat timp cat nu poti avea o contributie utila la subiectul discutiei, ADN -ul smecher al oaiei (aparent) cugetatoare.
|
||||
|
||||
|
Vezi cat te orbeste mandria ?
Nu te mai poti opri , vorbesti nepoliticos , o iei pe aratura , spumegi , faci f. urat !
|
|||
|
|||
|
Citat:
N-am deprin arta statutului la cotitura pentru a injunghia cu finete si vorbe frumoase. Plecaciuni, maestre.
|
||||
|
||||
|
Ok fratilor sa revenim la ale noastre,lasati ADNul care nu a gresit cu nimic :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu de ADN -ul care-nu-a-gresit-cu-nimic m-am luat eu, ci de cei care i-au gresit lui, bagandu-l in oala NewAge -ului si vand toata ciorba cu polonicul pe post de profunda ortodoxie.
Citeste cateva pagini mai devreme, ca sa te crucesti. P.S. un minim de cultura geneala de biologie/fizica este necesara pentru a mirosi cat de profunda este aiureala, motiv pentru care probabil multi nu vor intelege de ce fac eu scandal.