Citat:
În prealabil postat de florin.oltean75
Bineinteles ca imi mentin punctul de vedere - inchinarea "in miezul ei este dragoste."
Insa nu inteleg de ce spui ca ma contrazic - cu ce alta afirmatie intra aceasta in contradictie?
Probabil, ca pe baza unei deductii din propria ta linie/reflex de gandire - proiectata asupra mea.
Insa, nu exclud sa si gresesc.
|
A apărut de ceva vreme pe forum o specie penibilă de replică pasiv-agresivă , inventată la disperare, în momentul când mândria împresurată din toate părțile rămâne fără muniție și e în pericol de capitulare: îl acuzi pe interlocutor că-ți invadează proiectiv identitatea, după cunoscutul și foarte popularul aforism (mai ales la grădiniță): "cine zice, lui își zice...."
N-ai înțeles încă de la bun început un lucru simplu, că ți-am răspuns pe celălalt topic exact cu semipreparatele de inginerie sincretică pseudo-duhovnicească pe care le serveai altora cu diferite ocazii, care mai decare mai nepotrivite. Toate sunt cuvintele tale, le-am și postat într-o rână tocmai pentru că nu-mi aparțin.
Cum îți explici faptul că dăscăleai azi-iarnă pe nu-știu-cine de ce zicem în acatiste sfinților "Bucură-te", iar acum spre sfârșitul verii te-au apucat îndoielile legate de cinstirea lor? Apoi în februarie emiți axiome patetice despre închinare, iar în august întrebi pe alții ce-o mai fi și aia?
Nu-ți amușină a contradicție nimic în treaba asta?