Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.08.2015, 18:58:52
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florin.oltean75 Vezi mesajul
Bineinteles ca imi mentin punctul de vedere - inchinarea "in miezul ei este dragoste."

Insa nu inteleg de ce spui ca ma contrazic - cu ce alta afirmatie intra aceasta in contradictie?

Probabil, ca pe baza unei deductii din propria ta linie/reflex de gandire - proiectata asupra mea.

Insa, nu exclud sa si gresesc.
A apărut de ceva vreme pe forum o specie penibilă de replică pasiv-agresivă , inventată la disperare, în momentul când mândria împresurată din toate părțile rămâne fără muniție și e în pericol de capitulare: îl acuzi pe interlocutor că-ți invadează proiectiv identitatea, după cunoscutul și foarte popularul aforism (mai ales la grădiniță): "cine zice, lui își zice...."

N-ai înțeles încă de la bun început un lucru simplu, că ți-am răspuns pe celălalt topic exact cu semipreparatele de inginerie sincretică pseudo-duhovnicească pe care le serveai altora cu diferite ocazii, care mai decare mai nepotrivite. Toate sunt cuvintele tale, le-am și postat într-o rână tocmai pentru că nu-mi aparțin.

Cum îți explici faptul că dăscăleai azi-iarnă pe nu-știu-cine de ce zicem în acatiste sfinților "Bucură-te", iar acum spre sfârșitul verii te-au apucat îndoielile legate de cinstirea lor? Apoi în februarie emiți axiome patetice despre închinare, iar în august întrebi pe alții ce-o mai fi și aia?
Nu-ți amușină a contradicție nimic în treaba asta?

Last edited by Mihailc; 28.08.2015 at 22:06:28.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh silverstar Generalitati 1175 03.08.2016 14:54:36
Cugetari ORTODOXE ! cristiboss56 Pocainta 80 02.07.2015 21:05:47
Cugetari si Citate Ortodoxe adorcrysti Generalitati 90 12.11.2014 21:55:18
Cugetari despre Hristos florin.oltean75 Generalitati 55 07.04.2012 10:13:01
Cugetari de Craciun florin.oltean75 Generalitati 5 25.12.2011 20:14:10