Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2015, 14:15:42
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Dacă un om trage la Dumnezeu nu are nevoie de o nevastă anume. E bună oricare, absolut orice femeie e foarte bună de nevastă.
Știu că nu mă crede prea multă lume dar mai știu și că așa stau lucrurile. Aș putea oferi mii de argumente, dacă mi s-ar cere măcar o sută...:)
Doar daca unul dintre parteneri este vreun sfant, celalalt poate fi oricum ca tot va fi iubit de acela. Nu sunt insa sigura de schimbarea in bine a celui iubit. Cel mai probabil, el va ramane doar mijlocul prin care "sfantul" primeste cununa muceniciei. :) Trist, dar adevarat caci iubirea transforma, in masura in care acceptam transformarea, altfel se ajunge la indracire.

Dar cum iubirea duhovniceasca pe termen lung, indiferent de feedback, pare atipica muritorilor de rand iar sfintenia se dobandeste greu, ramane sa cautam sa avem o relatie bazata pe prietenie, preocupari comune, atractie trupeasca, respect, incredere... Si de ce sa nu recunoastem, o astfel de relatie este mai mult decat multumitoare, poate chiar ideala pentru starea duhovniceasca a multora dintre noi.
Reply With Quote