Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2016, 17:06:55
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Him... Ar mai fi o nuanta, cel putin, pe care incerc s-o sugerez aici.
Uite, in urma cu ceva vreme, cand aveam necazuri mari in familie si ma apucasem vartos de baut (nu discut acum daca aveam necazuri ca beam sau viteversa...:)), s-a intamplat odata ca mi-am iesit cumplit din fire si am batut-o pe muiere. Nu cine stie ce, dar ceva palme i-am tras si a ramas cu niste vanatai. Furios la culme, i-am zis in timpul nebuniei mele coleroase ca o omor daca mai face cutare si cutare lucru (de exemplu daca mai face toata ziua ciorba la telefon cu sorusa). Prostii desigur, pe care nu mi le-am recunoscut mie insumi mai tarziu, dar faptul era fapt. Iar nevasta-mea, care nu era invatata cu iesiri din astea, s-a speriat. A sunat si la Salvare si la Politie. Nu mai stia nici ea ce sa faca, era speriata rau.
Ei bine, cand am ajuns la Politie, am marturisit tot ce facusem ba chiar le-am mai dat niste amanunte pe care, din pudoare ori din amnezia spaimei, sotia le omisese. Ma asteptam s-o zbarcesc rau, numai ca politistii au considerat ca mai degraba e cazul sa avem cateva zile de pauza si reflectie, apoi de discutii asistate de un intermediar etc. Una peste alta, ei nu au intervenit ca sa sanctioneze, ci au facut ceva ca sa trecem peste criza.
Si am trecut, intre timp avem inca doi copii si, desigur, trecem prin alte crize, ca orice familie de oameni vii.

Deci se poate si altfel, daca e oarece participare cu bunavointa si cu un strop de jertfire de sine.
Sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca daca omul acela a ajuns chiar sa isi omoare nevasta, apai autorul moral al crimei s-ar putea sa fie si ea. In buna masura ea insasi si-a impins soarta in mizeria careia au pierit cel putin doi oameni: ea si ucigasul.
Nu stau acum sa detaliez, scrie in toate cartile bune cum vine asta...
Stau si ma intreb daca are rost sa va explic cat de gresita este conceptia d-voastra si periculoasa, nu stiu daca are rost si o sa intelegeti.
O sa incerc sa ma abtin cat pot de tare sa nu va dau un mesaj cu tot ce gandesc in acest moment pentru ca nu vreau sa va jignesc.
Reply With Quote