![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Esența chestiunii este că orice lovire provocatoare de suferințe fizice reprezintă infracțiune și se pedepsește conform legii penale. Ce nu înțelegi ? "Pălmuțele" cărora tu și alții le faceți aici apologia reprezintă infracțiune. Ce nu înțelegi ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Dar de unde știi tu care este nivelul de suportabilitate fizica al copiilor mei?
|
|||
|
|||
![]()
Atunci intinde coarda mai tare sa vezi cat mai rezista.
|
|
||||
|
||||
![]()
@Oberjin: rid mai lips, pliz. Eu știu care e, slavă Domnului, pân'la 20 de ani (ai lor, nu ai mei) am aflat. Și au aflat.
![]() Chestia e că el se simte îndreptățit să-mi zică mie ce și cum despre copiii mei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nenea care dicteaza legile a inventat si un suferintometru suficient de sensibil? Sau, macar a dat suferintei o definitie mai moderna? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa fim seriosi, educatia cu bataia este bazata pe suferinta. Copilul greseste > primeste palma > sufera > data viitoare nu mai greseste ca sa nu sufere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Esti angajat al tribunalului? Era o postare doar pentru descretirea fruntilor. Nu te forta... |
|
|||
|
|||
![]()
Daca d-voastra puteti glumi cu palmele date copiilor, nu am cuvinte.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Bineînțeles că provoacă suferință. Dar de la asta până la a abera fără pic de grație despre traume, alea-alea, mai vine unu' cu abuzu' secsual, e cale lungă. Și ține tot de bunul simț invocat de tine s-o iei pe calea asta sau să-ți vezi eventual de ale tale nevoi.