![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, si rozbombon e mai fain decat albastru :)
|
|||
|
|||
![]()
Deloc, prefer maro. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti un bun actor in scris. Bine, mai joc un pic jocul asta. Acum, intrebarea clasica, daca Pamantul e plat, unde e sfarsitul? |
|
|||
|
|||
![]()
Ai sa pierzi :))
|
|||
|
|||
![]()
Bineînțeles că Tesla e mai mare ca Einstain, că doar nu s-a rezumat la teorie, ci el mai întîi a descoperit din practică, apoi a enunțat o posibilă teorie și apoi a făcut pe banii lui și a altora practic motoare pe combustibil generatoare de electricitate. Așa au americanii curent electric și energie pentru becuri ca să le lumineze străzile. Tesla a fost de naționalitate sîrbă deci era un fel de creștin, creștin ortodox.
Einstain a preluat de la alții tot felul de teorii că era ceva funcționar pe la brevete și înțelegînd din practicile altora a încercat o teorie care să unifice toate teoriile pe care le descoperea în cererile de brevete. Practic el nu știa pe atunci de linia de imponderabilitate. Pe vremea aia nu erau rachete să iasă și sateliți staționari și nici avioanele nu ieșiseră din zona de cădere a corpurilor. Dacă ar fi știut de respectiva linie și-ar fi dat seama imediat de imensa eroare și de absurdul teoriilor explicaționiste unitare pe care le-a emanat și le-a susținut. De exemplu, dacă un observator de pe pămînt, vede un tren care se mișcă foarte repede pe șine și în trenul cu un singur vagon cât tot trenul, de la un capăt trimiți o rază de lumină la celălalt capăt, atunci cît va fi viteza luminii față de observatorul fix? Dacă se adună sau se scad vitezele, a particulei luminoase lansată din sursa aflată la unul din capete cu cea a trenului față de observatorul fix. Atunci ce viteză are particula de lumină față de observatorul aflat la barieră? |
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine adu tu argumente :))
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Mai nou, in capul tau, se depun brevete pentru teorii de fizica ![]() Apropo, tu esti asta? "Funar a vorbit, într-o intervenÈie telefonică la B1 TV, despre teoria lui. âEinstein nu a fost nici măcar un Èmecher. El l-a plagiat pe Eminescu. I-au dat reprezentanÈii Ècolii germane de fizică în copie cercetările Èi manuscrisele lui Eminescu. L-au omorât pe Eminescu. I-au dat evreii injecÈii cu mercur, patru până la Èapte grame pe zi, i-au făcut Èi frecÈii cu mercur Èi, în final, l-au pus pe unul nebun cu acte în regulă să-i dea cu o cărămidă în cap Èi Eminescu a murit. Din 1889 până în 1902 sau 1903 manuscrisele lui Eminescu au fost păstrate la Titu Maiorescu. El nu le-a dat la Academia Română decât târziu, după ce a aflat presa că le Èine dosite Èi au făcut jurnaliÈtii presiuni Èi au ajuns manuscrisele la Academie. În acest interval, ele au fost studiate, copiate Èi o parte din ele au ajuns la marii profesori fizicieni din Germania. Atunci era o bătălie între Ècoala franceză Èi cea germană, iar nemÈii au vrut să fie, ca de obicei, pe primul loc. Ei au primit copii ale manuscriselor cu descoperirile în domeniul teoriei relativităÈii, teoria cuantelor, Big Bang Èi găurile negre, dar sunt mult mai multe descoperiri Èi formule ale lui Eminescu. Profesorii germani l-au găsit pe un handicapat cu acte în regulă, Einstein, Ètie toată lumea de el. Eu am citit prelegeri extraordinare ale lui Arsenie Boca Èi scrie acolo, Èi toată lumea trebuie să Èină minte, cel mai greu păcat al omului veÈnic fără iertare este starea contra adevărului. Eu nu vreau să păcătuiesc, aÈa că le-am scris Èi le susÈin. Eminescu este primul pe planeta pământ care s-a ocupat de teoria relativităÈii Èi care a scris formula de calcul a vitezei luminii. Când Einstein a ieÈit cu aceste cercetări, ziariÈtii l-au întrebat de unde le are, pentru că era handicapat, până la cinci ani nu a vorbit, la Ècoală abia a trecut dintr-o clasă în alta, nu a terminat liceul pentru că a rămas corigent la patru materii, nu a fost portar la un laborator de fizică, nu a scris un rând pe probleme de fizică Èi Èi acum s-a trezit aÈa cu teoria relativităÈii. Einstein a răspuns atunci că a visat-o azi-noapte. Cine poate crede asemenea enormităÈi?â, a susÈinut Funar." Funar: Einstein, care era handicapat, l-a plagiat pe Eminescu http://www.cotidianul.ro/funar-einst...inescu-277605/
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.03.2016 at 17:14:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă credem că e plat și tot mergi și mergi tot drept pe pămînt și pe mări și ajungi exact acolo de unde ai plecat, cum ți se pare, unde e granița? De ce trebuie neapărat să crezi că e musai să fie Tera o sferă? Cineva nu a putut concepe că ar putea fi altfel, așa ca voi și toți s-au luat după el crezînd că Tera chiar e o sferă și asta pentru că Magelan a reușit să ajungă mergînd mereu spre apus, exact acolo de unde a plecat. Și au întocmit o hartă și gîndindu-se că s-ar putea întîmpla la fel și dacă ar merge cineva perpendicular pe direcția apusului atunci au concluzionat ferm: Tera nu poate fi decît sferă așa cum sunt sferice bulele de gaze ce se învîrt în jurul soarelui, numite de ei planete și văzute prin Telescoape. Mă asemăn cu actorii pentru că și ei susțin cîte un mesaj al cîte unui scenariu de film sau al unei piese de film fiind trimiși pe scenă de regizor. Eu susțin și cred că pămîntul pe care umblăm+mările pe care navigăm, aflate deasupra întăriturii pămîntului, e plat. Pentru asta nu am nevoie de o artă specială... decît de o tainică conspirație a bunului simț. Ceea ce am neglijat și ignorat de a fost nevoie și m-a corectat un sfînt părinte oarecare e faptul că izvoarele din soarele semisferic și din luna semisferică, așa cum am susținut, au fost create prin Cuvînt că așa scrie la scriptură în Facerea și în evanghelia după Ioan Evanghelistul. Deci iată că am uitat să susțin lucrul cel mai important în mesajele anterioare. Sorry. |
|
|||
|
|||
![]()
''Cate prostii condensate........
Așa este, cine nu poate da răspunsul la problemă ajunge repede la concluzia că sunt prostii toate răspunsurile inclusiv enunțul întrebărilor. Funar se pare că a uitat să-și amintească de numele de origine al lui Eminescu. Se numea Eminovici și avea origini fie evreiești fie sîrbești. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai rar asa o definitie poetica a schizofreniei
![]()