![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de spovedanie in arhitectura lor. Vrem poze sa vedem camera de spovedanie dintr-o biserica ortodoxa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma gandesc ca pe forumul asta mai sunt si altii care s-au spovedit in "spatii special amenajate in incinta locasurilor de cult", cum frumos ar spune un arhitect :). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu unul nu cunosc biserica ortodoxa cu "camera de spovedanie". Pune poza cu biserica ortodoxa cu camera de spovedanie |
|
|||
|
|||
![]()
Multe n-am vazut noi si totusi ele exista. Nu postez poze, clar.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai de ce ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Aseara am fost la biserica si usa camerei de spovedanie era larg deschisa.
Era o pace simpla si senina si parca toate lucrurile emanau personalitatea Parintelul. M-am odihnit sufleteste in usa cateva minute si brusc mi-am amintit povestea cu poza si am ras ca un copil. Ma si vedeam in rol de paparazzo :)))))))))... Iertare, dar nu fac asa ceva. |
|
||||
|
||||
![]()
Copacele..esti departe tare pe aratura..Si tu o stii, si noi o stim...Chiar nu e cazul sa mai adaug vreun comentariu, ca n-ar face decat sa lungeasca si mai mult telenovela asta ieftina si de prost gust.
Domnul sa fie cu tine!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar linguselile, periatul, prefacatoriile si laudaroseniile de prost gust n-or fi si ele ieftine? Sau iti imaginezi ca ai convins pe toata lumea?! |
|
||||
|
||||
![]()
Sa conving despre ce, crin?
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
||||
|
||||
![]()
"Părintele", cu "p" majusculă e doar Unul. Acela ceresc.