![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu unul nu cunosc biserica ortodoxa cu "camera de spovedanie". Pune poza cu biserica ortodoxa cu camera de spovedanie |
|
|
|||
|
|||
|
Multe n-am vazut noi si totusi ele exista. Nu postez poze, clar.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai de ce ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Aseara am fost la biserica si usa camerei de spovedanie era larg deschisa.
Era o pace simpla si senina si parca toate lucrurile emanau personalitatea Parintelul. M-am odihnit sufleteste in usa cateva minute si brusc mi-am amintit povestea cu poza si am ras ca un copil. Ma si vedeam in rol de paparazzo :)))))))))... Iertare, dar nu fac asa ceva. |
|
|
||||
|
||||
|
Copacele..esti departe tare pe aratura..Si tu o stii, si noi o stim...Chiar nu e cazul sa mai adaug vreun comentariu, ca n-ar face decat sa lungeasca si mai mult telenovela asta ieftina si de prost gust.
Domnul sa fie cu tine!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar linguselile, periatul, prefacatoriile si laudaroseniile de prost gust n-or fi si ele ieftine? Sau iti imaginezi ca ai convins pe toata lumea?! |
|
|
||||
|
||||
|
Sa conving despre ce, crin?
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|
|||
|
|||
|
Sa convingi ca n-ai fi pe aratura. Dar esti. Asa cum multi suntem, cei mai multi dintre noi.
Si atunci ce rost are sa spui altuia ca e intr-un fel in care esti si tu?! |
|
|
||||
|
||||
|
Pentru unii aratura inseamna SF cand le spui de camera de spovedanie...pentru altii o optiune care tine de normalitate, fara sa fie nevoie de dovezi, fotografii, etc...
Adevarat mai este si ca normalitatea e o chestie subiectiva...incadrarea in anumiti parametri prestabiliti, cu o marja + sau - de eroare....Aratura apare atunci depasesti cu mult aceasta marja....:) Sunt de acord cu tine, crin..desi poate toti suntem unici..(ca sa nu zic "pe aratura"), unii dintre noi totusi se disting de departe...
|
|
||||
|
||||
|
"Părintele", cu "p" majusculă e doar Unul. Acela ceresc.