![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma gandesc ca pe forumul asta mai sunt si altii care s-au spovedit in "spatii special amenajate in incinta locasurilor de cult", cum frumos ar spune un arhitect :). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu unul nu cunosc biserica ortodoxa cu "camera de spovedanie". Pune poza cu biserica ortodoxa cu camera de spovedanie |
|
|||
|
|||
![]()
Multe n-am vazut noi si totusi ele exista. Nu postez poze, clar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Batem moneda pe "TAINA spovedaniei" si ea e de fapt semi-publica.
|
|||
|
|||
![]()
Pai de ce ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci da-mi tu poze cu camera spovedaniei
|
|
||||
|
||||
![]()
Catedrala Mitropolitană din Cluj, Biserica Sf Toma de pe str. Dorobanților. Vino să faci poze.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru sintagma asta lunga, am inventat cuvantul "confesional". Vine de la a se confesa, adica a marturisi. Eventual, ca sa evitati infernalul termen catolic, i-ati putea spune "spovedor". Prin analogie cu dormitor. Sau, daca preferati, "spovedarie", ceea ce rezoneaza cu "sufragerie".
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 27.05.2016 at 19:28:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ale unui reductor. Citat:
De fapt i se spune duhovnic si nu te baga intr-o camara ci te spovedeste in fata icoanei Mantuitorului sau in strana. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunteti primii care probabil va veti rupe din Ortodoxie. |
|