![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Copacel;626940]Dar de unde stii tu ce face din moment ce traiti despartiti ?[/
Pentru ca noi vorbim foarte mult si ne spunem tot si niciodata nu ne ascundem lucruri. |
|
|||
|
|||
![]()
Si cum stii tu cand un barbat iti ascunde sau nu lucruri ?
Last edited by Copacel; 28.07.2016 at 16:31:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu,doar am incredere in el. Desi femeile au un simt aparte si imediat isi dau seama daca este ceva in neregula.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau paranoia
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate vad, mai degraba tu incerci sa induci o doza de paranoia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de bine ca ele si stii la fel de bine ca sunt multe cazuri de paranoia feminina (un fel de expresie a unei geloziei ascunse, nemarturisite partenerului). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ai vrea sa faca, sa angajeze un detectiv sa-l urmareasca? Sau doar vrei sa-i inoculezi germenul geloziei?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.07.2016 at 16:54:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand spui ca e normal tu intelegi ca e foarte raspandit, dar normal e sa gandesti dumnezeieste, adica moral, asa cum regreta ea ca a facut invers(asa e normal), presata de mama ei, care-i orbita de bani. __________________ Citat:
Semnatura ta e perfecta pentru ce a spus gura ta ca a gandit inima ta. De aceea Bublisor e lamurita ca a gresit cand a cerut sfaturi pe acest forum.
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Bublisor;626941]
Citat:
Ha-ha! O bere cu prietenii! P.S. O patima atrage pe alta, intelegi?! |
|