Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2016, 15:15:20
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Nu am nevoie de raspunsuri conditionate.
Tu ai cerut cu insistenta intrebari, eu ti-am pus una frumoasa.
Daca vrei, raspunzi frumos, daca nu, du-te pe pustii!
Cu ce te-am supărat dragul meu coleg de mă trimiți în pustii dacă nu.....? Tu crezi că sunt chiar așa de înduhovnicit și pe o treaptă a credinței atît de înaltă încît să rezist în pustii așa ca cei mai mari sfinți? Nu sunt.

Nu ți-am condiționat răspunsul cum ai priceput dumneata ci te-am rugat ca mai înainte de a-ți răspunde să încercăm să ne cunoaștem...:
Citat:
În prealabil postat de vsovi
Dacă vrei să-ți răspund la o astfel de întrebare atît de frumoasă, te rog mai înainte, permite-mi să-ți pun o întrebare indiscretă: Văd că Locația ta este Cernica... oare să fie vorba de mănăstirea Cernica?
Am dorit să știu dacă stau de vorbă cu un călugăr sau cu un locuitor al comunei Cernica sau cu cineva care s-a născut în Cernica și a plecat în altă parte... și asta pentru că m-am mirat și m-am bucurat de întrebarea ta, venită de la un om cu o mănăstire așa de frumoasă în zonă.

Acuma dacă văd că ai dedus că te-am condiționat, am impresia că ai făcut și tu aproape la fel ca mine condiționîndu-mă dar nu cu o logică creștină ci cu una justițiară de tipul totul sau nimic, o cernere ca la sfîrșitul vremurilor, în sensul că ori răspund frumos așa cum ai vrea tu ori mă trimiți direct la dracu' ca pe dracu'... adică pe pustii și atunci îmi dau sper seama că în ascuns, întrebarea ta, purta în suflet îndoiala de a-mi fi auzit Dumnezeu rugăciunile de acolo, dar nu este o îndoială sinceră și cinstită și bazată pe necunoaștere și pe buna credință dintre doi creștini care vor să aibe un dialog ci este o îndoială sigură din infailibila ta necredință care m-ar fi dus defapt în ispită pentru că tu am impresia că orice ți-aș fi răspuns ai fi ''știut'' mai bine ca oricine că te mint și asta pentru că tu nu vrei să poți crede că m-ar putea auzi și ajuta... Dumnezeu de acolo. Am dreptate? Sper că nu.

Atunci zi și tu cum aș putea să-ți răspund dacă ești gata să mă socotești un drac ca să mă trimiți la dracu cum defapt cred că mă socotești chiar mai înainte de a-ți răspunde? Cum?
Am dreptate? Sper că nu.

Dar ca să nu zici că am pretenții prea mari de la tine și că te jignesc prin răspunsul condiționat, căci nu am ci doar m-a mirat și m-a bucurat Locația ta, îți răspund pentru Dumnezeu ca unui necunoscut din Cernica:
Citat:
În prealabil postat de vsovi
Da, sigur că da, bineînțeles că m-a auzit și m-a ajutat chiar foarte mult, nu numai că m-a înviat dar m-a și scos de pe fundul iadului și din căderea în hăul iadului.
Poate vrei să-ți dau și exemple sau să-ți povestesc.
Păi dacă ești așa supărat pe mine și așa de scurt la vorbă, cum aș putea să-ți mai răspund?
Am dreptate? Sper că nu.

Last edited by vsovi; 31.08.2016 at 15:29:39.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57