![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fara a ma lauda si fara a aveea talent de prezicator, dar stiu despre ce vorbesc! Si spun asta , deoarece stiu ce inseamna sa-ti iubesti sotia cu adevarat! -Cu frumusetea fizica v-am explicat cum este! -In cazul acelor oameni (ca sunt si barbati si femei), care se casatoresc in functie de averea sau posibilitatile financiare ale sotului sau a sotiei, este evident ca acei oameni gresesc, si nicioadata nu am fost, nu sunt si nu voi fi de acord cu asa ceva! -Presupunerea dumneavoastra ca in timp unul din soti si-ar putea schimba caracterul, si sa devina asa cum spuneti dumneavoastra, este de genul zicalei daca va cadea drobul de sare! Acuma nimeni nu are talente de mama Omida (daca dumneavoastra puteti prevedea ce va fi in viitor, atunci va rugam sa ne spuneti si noua), insa nu mi se pare normal a ezita a ne casatori cu o persoana iubita de sex opus, numai din cauza starii de teama ca nu stiu ce s-ar putea intampla in viitor. Evident, este necesara o cunoastere inainte de casatorie, o perioada de a cunoaste omul respectiv, insa nici sa nu ne casatorim, de teama ca sotul sau sotia s-ar putea schimba (ca si caracter si mod de comportament) in viitor! |
|