Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.10.2016, 19:41:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu cotneaza ce vor spune, tot calugaru' vagabond de la Athos & "parintele de la Oituz" vor avea dreptate, pentru cei ca antoniap cine nu demonizeaza BOR este fricos, vandut, ecumenist, etc.

Asta ca sa stim cu cine avem de a face.
Cu cine aveți voi de a face? Care voi? Voi (fecioarele neînțelepte din BOR) ăia care folosiți tot felul de termeni? (nu-i mai amintesc, știi tu: sectar, vagabond, demonizator, nebun, prost, bolnav, eretic, bazaconii, stambă și alte idioame și slanguri care vă arată defapt cine sunteți atunci cînd apărați nedreptatea și lepădarea de canoane și atunci cînd vorbiți exact ca propaganda serv-viciilor eretice și sectare de parcă ați păzi voi ortodoxia și BORul.)

Chiar nu-ți dai seama ce înseamnă ortodoxie și ce înseamnă să o aperi?

Voi apărați defapt minciuna și răutatea și ipocrizenia și asta rezultă nu pentru că zice unul sau altul de voi așa ceva ci asta rezultă din faptele și cuvintele voastre ''șocante''... șocante pentru trăitorii în ortodoxie... expresii scoase pe faleză din filmele horror și prono!

Un creștin ortodox nu are în vocabular astfel de termeni trădători pe care îi vehiculați voi ci alții, din ăștia:

-frățietate, iubire, dreptate, ascultare riguroasă de canoane, de porunci, sfințenie, comuniune cu Dumnezeu, ajutor, slujire, curățire, Adevăr... și toate cuvintele bune care duc pe apropiați la fericire și mîntuire.

Pe care îi folosește sincer și nu fățarnic.

Deci dacă așa comentați voi evenimentele creștine.... la nivelul unui limbaj subuman și josnic și în stil satanicesc atunci cum de mai aveți și pretenția de a avea pretenția să vă creadă cineva că voi apărați ortodoxia sau BOR sau mîntuirea sau pe Dumnezeu de eretici și hulitori?

Nu mai bine mergeți voi la piață și la stadion și pe șanț și vă porcăliți acolo ca țiganii în toate felurile, judecîndu-vă și ocărîndu-vă și făcîndu-vă proști și nebuni și trădători unii pe alții cît poftiți?

Ce v-a făcut Dumnezeu ca să-i mutilați ortodoxia în halul ăsta?

Last edited by vsovi; 04.10.2016 at 19:47:15.
Reply With Quote
Vechi 04.10.2016, 20:01:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Hai să vedem ce înseamnă un ecumenist și un antiecumenist.

Păi ecumenismul vine de la cele 7 sfinte sinoade ecumenice prin care s-a revelat de la Duhul Sfânt Cunoașterea lui Dumnezeu.

Deci un ecumenist ar trebui să fie un ortodox foarte fidel sfintelor canoane puse ca dreptar de către sfinții celor 7 sfinte sinoade ecumenice.

De aici rezultă că un anti-ecumenist ar fi un eretic sau un sectant sau satana cel mincinos și rău și ispititor.

Știind asta, ereticii și sectanții au îmbrăcat haina ecumenismului pentru a păcălii ortodocșii veritabili ca să lărgească Calea cea strîmtă care duce la Viață militînd pentru lepădarea de pocăință, de rugăciuni, de canoane, de posturi, de poruncile mai mici sau mai mari pînă acolo încît susțin că nu mai e nevoie de nimic ca să te mîntuiești ci ești gata mîntuit dacă îi primești pe ei de șefi și le asiguri lor stăpînirea în ''numele'' Domnului.

Deci un ecumenist a devenit simbolul ereticului și sectantului îmbrăcat în haină de lup.

Antiecumenistul atunci a devenit brusc apărătorul ortodoxiei... doar că serv-viciile știind și ele asta l-au pus să le facă jocurile și să le ducă la îndeplinire interesele ascunse și mafiote de a rămîne la putere cu orice preț dictatorii și cultul personalității lor impostoare...

Și așa iată-ne într-o piesă absurdă, într-un război fratricid în care ambele tabere surpă ortodoxia și mîntuirea lor și a noastră a tuturor trăgînd fiecare din toate direcțiile în Dumnezeu.

Deci poate să-mi spună și mie cineva: Io cu cine votez? (Eu sunt ''nebunul'' turmentat și ''sectant'', pîrît că aș fi troll sau că batjocuresc, tot eu... ortodoxia)

În concluzie la concluzie, deci, fraților, voi sunteți normali la cap?
Dacă ziceți că da... atunci vă rog frumos să-mi răspundeți:

Și totuși... Io cu cine votez? (Retoric vă întreb că eu știu cu cine să votez!)

Last edited by vsovi; 04.10.2016 at 20:09:15.
Reply With Quote
Vechi 04.10.2016, 20:50:22
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

tu faci confuzia intre ecumenic si ecumenist.
Restul e tralala...
Reply With Quote
Vechi 05.10.2016, 13:54:58
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
tu faci confuzia intre ecumenic si ecumenist.
Adică iar eu fac confuzii... între ecumenic și ecumenist!

Citat:
Restul e tralala...
Restul e nebunie cică.

Poate ai auzit de spirit și spiritist, elită și elitist, pace și pacifist, comunism și comunist, artă și artist, trombon și trombonist.

Ei bine tot așa se pricepe ecumenic și ecumenist!

Restul e gargară și melodia de tip tralala e a ta pe care o interpretezi ca o placă stricată la același trombon confundînd confuziile între ele pînă te încurci în toate trombonelile așa ca un colaborator... colaboraționist.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2016, 13:58:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Copacel saracule, doar nu credeai ca poti sa-l inveti ceva pe Sectarel.
Doar stiai ca singurul lui invatator este el insusi si la toate se pricepe..desigur, in felul lui, unicat.
Singurul lucru care nu-l pricepe este de isi este singur ucenic.

Last edited by AlinB; 05.10.2016 at 14:01:46. Motiv: S
Reply With Quote
Vechi 05.10.2016, 14:03:56
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Invatatura despre vami nu-i rea, ca ea ar trebui sa ne ajute sa facem mai putine pacate si sa facem mai multa milostenie, fie si pentru apropiatii nostri trecuti dincolo daca nu din intelegerea faptului ca trebuie sa o facem oricum.

Rele sunt superstitiile din jurul acestei invataturi si felul in care facem "milostenia". Ne adunam noi si neamurile noastre si tragem cate un chiolhan la anumite perioade de timp, cam asta inseamna pentru noi parastasul.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2016, 14:08:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Pai dupa invatatura asta, judecata particulara nu o face Dumnezeu ci esti la judecata/milostenia ingerilor.

Vezi si Ioan 5:22

Last edited by AlinB; 05.10.2016 at 14:20:07.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2016, 15:13:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Copacel saracule, doar nu credeai ca poti sa-l inveti ceva pe Sectarel.
Doar stiai ca singurul lui invatator este el insusi si la toate se pricepe..desigur, in felul lui, unicat.
Singurul lucru care nu-l pricepe este de isi este singur ucenic.
Te înșeli... singur dragă Sectărel. O să ai avere!

Doar stii ca singurul tău invatator este tu insuți si la toate te pricepi..desigur, in felul tău, unicat.
Singurul lucru (pe) care nu-l pricepi este de (că) iți ești singur ucenic.

Last edited by vsovi; 05.10.2016 at 15:19:49.
Reply With Quote
Vechi 04.10.2016, 21:26:16
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Hai să vedem ce înseamnă un ecumenist și un antiecumenist.

Păi ecumenismul vine de la cele 7 sfinte sinoade ecumenice prin care s-a revelat de la Duhul Sfânt Cunoașterea lui Dumnezeu.

Deci un ecumenist ar trebui să fie un ortodox foarte fidel sfintelor canoane puse ca dreptar de către sfinții celor 7 sfinte sinoade ecumenice.

De aici rezultă că un anti-ecumenist ar fi un eretic sau un sectant sau satana cel mincinos și rău și ispititor.

Știind asta, ereticii și sectanții au îmbrăcat haina ecumenismului pentru a păcălii ortodocșii veritabili ca să lărgească Calea cea strîmtă care duce la Viață militînd pentru lepădarea de pocăință, de rugăciuni, de canoane, de posturi, de poruncile mai mici sau mai mari pînă acolo încît susțin că nu mai e nevoie de nimic ca să te mîntuiești ci ești gata mîntuit dacă îi primești pe ei de șefi și le asiguri lor stăpînirea în ''numele'' Domnului.

Deci un ecumenist a devenit simbolul ereticului și sectantului îmbrăcat în haină de lup.

Antiecumenistul atunci a devenit brusc apărătorul ortodoxiei... doar că serv-viciile știind și ele asta l-au pus să le facă jocurile și să le ducă la îndeplinire interesele ascunse și mafiote de a rămîne la putere cu orice preț dictatorii și cultul personalității lor impostoare...

Și așa iată-ne într-o piesă absurdă, într-un război fratricid în care ambele tabere surpă ortodoxia și mîntuirea lor și a noastră a tuturor trăgînd fiecare din toate direcțiile în Dumnezeu.

Deci poate să-mi spună și mie cineva: Io cu cine votez? (Eu sunt ''nebunul'' turmentat și ''sectant'', pîrît că aș fi troll sau că batjocuresc, tot eu... ortodoxia)

În concluzie la concluzie, deci, fraților, voi sunteți normali la cap?
Dacă ziceți că da... atunci vă rog frumos să-mi răspundeți:

Și totuși... Io cu cine votez? (Retoric vă întreb că eu știu cu cine să votez!)
Na belea! Cea mai mare jignire ai adus o antecumenistiilor. Auzi acolo! Toți sunt puși de serviciile secrete sa... Te rog sa -mi spui dacă Sf. Marcu Evghenicu a fost pus de vreun serviciu secret sa ia atitudine împotriva ereziilor.

Last edited by antoniap; 04.10.2016 at 22:46:29.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2016, 14:15:54
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Na belea! Cea mai mare jignire ai adus o (ai adus-o) antecumenistiilor. Auzi acolo! Toți sunt puși de serviciile secrete sa...
Cam așa este, serv-viciile acoperite îi manipulează și îi pune să...

Te rog sa -mi spui dacă Sf. Marcu Evghenicu a fost pus de vreun serviciu secret sa ia atitudine împotriva ereziilor.[/quote]

Poate că și pe atunci existau serv-vicii ale unor structuri... prin 1392...

Spre deosebire de anti-ecumeniști el a fost un ecumenist convins încît a respectat întocmai cele 7 sinoade Ecumenice și toate Canoanele și toate Adevărurile astfel încît nu s-a putut lăsa păcălit de ereticii vremii care erau defapt adevărații anti-ecumeniști... adică uneltele serv-viciilor satanice.

Văzînd ereticii că e problemă de limbaj, au devenit toți foarte ecumenici și din anti-ecumeniști au devenit ei ecumeniști de fațadă și atunci au aruncat anatema asupra adevăraților ecumeniști devenind aceștia la nivel de limbaj un fel de anti-ecumeniști căci așa au fost numiți deși ei erau mult mai ecumeniști decîte ecumeniștii eretici pentru că ei chiar respectau toate cele 7 sfinte sinoade Ecumenice, Canoanele, Dogmele, Revelațiiile și toate Adevărurile și Dreptatea.

Deci iată cum sf. Marcu putea fi socotit și ecumenist și antiecumenist în funcție de interese cînd defapt el nu lucra în niciun srev-viciu ci Îl slujea pe Marele slujitor.. al Lui Dumnezeu și pe toți oamenii care doreau să se mîntuiască.

Așa stînd lucrurile nu cred că vreun sfînt poate fi confiscat de vre-o tabără ecumenistă (anti-ecumenistă pe dedesubt adică eretică și satanică și anti celor 7 sinoade ecumenice) sau anti-ecumenistă (adică pe dedesubt uneltele serv-viciilor acoperite ale unor structuri).

În ortodoxie nu există decît unitate în sfințenie și iubire. Ceilalți vor fiecare să-și mențină la putere sau să-și aducă la putere omul lor, unealta serv-viciilor și voi vă luptați ca fraierii crezînd că apărați ortodoxia.

Și de cine o apărați de Dumnezeu? Păi pe el îl faceți mereu, sărac, eretic, sectant, bolnav, nebun, mincinos și demonizat sau altele... exact pe El, pe Domnul Iisus, Cuvântul lui Dumnezeu!
Reply With Quote
Răspunde