![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfinților li se deschid porțile singure așa că nu trebuie să sară gardul iar sf. Petru care șade la Poartă îi întîmpină cu veselie și binecuvîntare. Deci tu poți înțelege ce vrei dacă îți permiți să-ți permiți să înțelegi ce vrei... dar gardurile există pentru păcate și pentru mîndrie și pentru orice fel de răutate și minciună la adresa iubirii drepte și sfinte și curate. N-au pile ortodocșii păcătoși doar pentru că sunt ortodocși cu numele așa ca mulți dintre cei prezenți dar care nu se pun pe ei la socoteală din pricina că se cred în clubul select al marilor privilegiați ai ''ortodoxiei''. Se pare deci că mărturisitorii dreptei credințe, au cedat și s-au făcut colaboratori cu... serv-viciile acoperite cu smerenie dar în care crește tupeul trufiei și îngîmfării. Nu orice ortodox e creștin ortodox oricît ar fi el de mare ierarh... sau patriarh sau ''mare duhovnic''. Un înțelept îi știe deosebi, un prost se molipsește de păcatele lor cele MARI... neluîndu-le în seamă ca pe cele mici și așa se îmbogățește în știrism deșertificator și viclean. ''O, neam viclean și desfrînat, dacă copilul tău îți cere o pîine tu îi dai un bolovan și dacă îți cere un pește tu îi dai un șarpe?'' Last edited by vsovi; 11.10.2016 at 13:14:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu hrani trolul.
Nu hrani trolul. Nu hrani trolul. Nu hrani trolul. Nu hrani trolul. Nu hrani trolul. Nu hrani trolul. (în sensul că nu e bine să te creadă pe tine cineva căci nu știi ce faci) Iar faci în ciudă?... în ciuda... mîntuirii tale... fixîndu-ți idei cu care te hrănești dînd impresia că alții ar fi trollul? Păi tu ești pe lîngă subiect... tu nu faci altceva decît atacuri la persoană crezînd că faci în ciudă... dar nu e în ciuda mea ci în ciuda mîntuirii tale căci îngroși minciuna aș ca gLumea!.. lansezi și întreții știri... senzaționale. Deci deosebește mai bine cine este un troll!.. dacă vrei să dai ''povețe'' foarte scurte altora! Că așa pot să spun și eu despre tine că trollul travestit defapt ești tu, dar din păcate pentru tine nu-ți e de folos așa că zic că nu tu ești trollul fiindcă nu ești în stare să deosebești ce e troll și ce nu și ce vine să trollească și ce nu. Iar dacă nu ești în stare să deosebești atunci ce sens are să-ți întăresc neputința și iubirea de a tăgădui? N-are!.. și fiindcă nu sunt crud ci eu iubesc mîntuirea inclusiv a ta... te rog să zici înainte că știi tu că eu sunt trollul că poate iar te cred niște fraieri pe care îi fraierești să se creadă împreună cu tine mari ortodocși. ![]() Eu îți recomand să încetezi cu atacurile la persoană! Nu e bine pentru tine să mă faci mereu troll fixîndu-ți idei ci numai pentru mine e bine să mă faci pe mine mereu troll, deși nu sunt, așa că nu-ți recomand să te dezbini de fericire! ![]() Fă-mă troll cît îți place și cît poftești, dar să știi că numai la mine se pune și se adaugă fericire, la tine se scade fiindcă tu risipești! Îți zic asta ca să nu zici că te mint sau că-ți vreau răul! Dar știu de ce repeți mereu, fiindcă tu nu vrei să poți citi mai mult de un rînd. Și atunci eu pentru tine sunt un troll. ![]() Last edited by vsovi; 11.10.2016 at 13:37:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Că Episcopul adică Apostolul făcea preoți și episcopi din cei mai curați și mai drepți și mai buni și mai cinstiți oameni din popor care primeau și păstrau cu sfințenie Dreapta Credință păzind sfințenia! Realizezi deci cum minteresul poartă fesul?.. și turbanul turbînd de ciudă și cruzime. Și încă ceva... episcopii și Apostolii au antimisul și altele de la Dumnezeu și de la sfinți. Am impresia că se poate să fii uitat și asta.... adică ditamai DREPTATEA! Last edited by vsovi; 11.10.2016 at 13:47:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Și o să te tot plîngi apoi: ''...era troll, erau pe cale de dispariție, toți m-ați crezut....... dac-aș fi știut... aș fi putut și eu să adun o grăunță cît de mică... să nu cer împrumut la vecina mea furnică... cricricri toamnă gri... nu credeam c-o să mai vi înainte de Crăciun... zise el cu glas sfîrșit ridicînd un picioruș din lapoviță... tare-s mic și necăjit... ca un negru.. mic muiat în tuș.'' Last edited by vsovi; 11.10.2016 at 14:09:01. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Face si el reclama firmei unde este actionar. Cati catolici au criticat Vatican 2...sa fim noi sanatosi. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu ca nu mai e actionar acolo :)
Este o perspectiva doar..insa in esenta are dreptate, nu avem prea multa experienta in cele ale ecumenicitatii la scara pan-ortodoxa.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Daca pentru el soarele e din tabla si e semisferic si tu inca il iei in serios, sigur ca exista si garduri in Ceruri.