Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2016, 21:01:19
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Cristian vad ca MM a cerut ca referendumul sa aiba loc odata cu alegerile. E greu de crezut ca partidul lui o sa intre in parlament, dar o sa ma duc sa-l votez. Sa fiu sincer nici in el nu am prea multa incredere dar altfel nu m-as duce deloc. Eu nu imi mai fac iluzii in ceea ce priveste politica, nu mai exista partide mari care sa reprezinte interesele romanilor si deja oricine ar castiga tara va fi pe pilot automat - nu-i exclus sa avem o mare coalitie care sa sustina nu stiu ce premier cat se poate de tehnocrat. :)
Asta e un cliseu cu voteaza cum vrei dar voteaza. Daca vezi ca e vorba de un bordel, nu e nevoie sa intri si tu acolo sa iti dai cu parerea care dintre fete este mai competenta. :)
Mi-o placut asta. Inclusiv, evident, treaba cu bordelul.
Vechi 04.11.2016, 21:07:41
suslik suslik is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
E problema ta daca mai crezi, mie mi-a fost intotdeauna frica de omul nou. Mai mult decat de cel vechi cu care deja eram obisnuit, nu ma mai putea surprinde. :)

Nu indemn pe nimeni sa voteze in vreun fel sau chiar sa se duca sa voteze - nu imi pasa ce se intampla. Dar e gresit sa credem ca initiativa lui Corlatean a fost o nu stiu ce "confiscare politica". Omul a facut ce a crezut el ca e mai bine pentru initiativa respectiva si eu cred ca era un lucru bun daca se intampla referendumul in acelasi timp pentru ca important e sa scrie chestia aia in Constitutie si sa nu se poata modifica decat printr-un alt referendum. Nu prin cine stie ce majoritati de stransura prin parlament sau prin decizia alora de la CCR asa cum s-a intamplat prin alte tari. E mult mai ingrijorator faptul ca PSD-ul s-a grabit sa se desolidarizeze de el, sa nu auda ambasadorul ca au calcat pe bec. :)
Si daca aude ambasadorul blestematului aluia de imperiu transatlatic, ce?! Sint satul sa aud de astia, toooooot timpul. Toate basinile alora din N-V Europei si mai ales de peste Atlantic, gata! miros a petale de trandafiri pentru unii.
Vechi 04.11.2016, 21:19:09
suslik suslik is offline
Senior Member

Implicit

Si daca ar fi invers: ca maleficul Imperiu Transatlantic sa sustina familia traditionala cu forta ("presiuni diplomatice", cica), nu as fi de acord cu initiativa lor. Si daca rusii ar sustine pe traditionali, la fel: nu as fi de acord cu presiunile blestematelor de imperii, fie ele Statele Unite sau Federatia Rusa. Toate imperiile sint de la diavol, cu arsenalul lor de presiuni cu tot.

Homosexualii nu sint o problema, un pericol, etc. Sint oameni ca si noi, si trebuie tratati uman. Problemele omenirii sint cauzate de alte persoane, cu alte deprinderi, nu sexuale de un fel sau altul, si de alte forte, le stim prea bine...
Vechi 04.11.2016, 21:30:17
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
Pai nu traiesc in alta parte dar nicaieri pe lumea asta nu s-au castigat alegerile cu frauda asta "anticomunista" care la noi dureaza din anii 90. Mie imi e mai frica de bolsevicii din vest decat de comunistii nostri - daca as avea de ales dintre Pruna si Ilici l-as alege pe Ilici fara sa clipesc.

Si noi vorbim despre manipulari emotionale ? Adica s-ar tine strans pesedistii de referendum si lumea o sa-i voteze in draci din cauza asta ? Eu cred ca te inseli, aia care voteaza PSD l-ar vota oricum, aia care nu voteaza oricum nu l-ar vota. Eu de exemplu nu i-as vota chiar daca ar fi singurul partid care ar sustine initiativa asta pentru ca stiu ca nu au cuvant.
E valabil mai degraba dincolo, la partidele celelalte care daca ar sustine initiativa ar putea pierde din voturile "liber-cugetatorilor" ca sa zic asa. De aia preferam sa avem partide care sa stea cu fundul in doua luntri si care sa nu spuna nici da si nici nu. Si adoptam si noi discursul cu "tema care nu trebuie sa capuseze campania". Ca in campanie trebuie sa vorbim despre comunisti, doar nu o sa o capusam cu o tema asa de neinsemnata ca familia.
Treaba cu familia si cu homosexualii nu a fost aleasa intamplator. Dimpotriva, tocmai pentru ca analistii au adus date referitoare la problema asta, acum au facut un cal de bataie din ea. Si pariez ca vom asista la cele mai dezgustatoare manipulari emotionale in media si peste tot. Si-au gasit oamenii, punctul slab si de-acu e gata: manipularea va da roade, mecanismul merge ca uns.
Data trecuta s-a luat teapa, fotografiile cu A.B. au avut un impact mai mic decat manevrele electronice.
Acum se incearca alta varianta si sunt tare curios daca lumea va mai discuta si altceva decat li se baga in ochi si in hipotalamus.
Publicul nu e educat pentru rafinamente economice si politice. Dar pentru instinctele primare si incalcarea lor... cine nu e pregatit sa priceapa?
..............
O mascarada, asta e.
Inca un an cand nu voi merge la vot.
Reply With Quote
Vechi 04.11.2016, 21:39:48
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Treaba cu familia si cu homosexualii nu a fost aleasa intamplator. Dimpotriva, tocmai pentru ca analistii au adus date referitoare la problema asta, acum au facut un cal de bataie din ea. Si pariez ca vom asista la cele mai dezgustatoare manipulari emotionale in media si peste tot. Si-au gasit oamenii, punctul slab si de-acu e gata: manipularea va da roade, mecanismul merge ca uns.
Data trecuta s-a luat teapa, fotografiile cu A.B. au avut un impact mai mic decat manevrele electronice.
Acum se incearca alta varianta si sunt tare curios daca lumea va mai discuta si altceva decat li se baga in ochi si in hipotalamus.
Publicul nu e educat pentru rafinamente economice si politice. Dar pentru instinctele primare si incalcarea lor... cine nu e pregatit sa priceapa?
..............
O mascarada, asta e.
Inca un an cand nu voi merge la vot.
De cine anume a fost aleasa ? Spune ce ai de spus cu subiect si predicat, nu lasa lucrurile asa. Deci un partid sau o organizatie a inventat chestia asta cu familia homosexuala ca sa o foloseasca acum in campanie. Spune-mi si mie cine si cum anume o foloseste. Ca vaz ca PSDistii tocmai ce s-au pronuntat impotriva referendumului. :)
Reply With Quote
Vechi 04.11.2016, 21:49:02
Senior Member

Implicit

Media e mai degraba de partea cealalta a baricadei pentru ca face parte din acelasi bordel ca si clasa politica - raspunde indicatiilor primite de la ambasade si nu reflecta neaparat punctele de vedere ale romanilor. Chiar si A3 pe care toti o injurau pentru ca tinea cu coruptii si cu comunistii e de partea openmainzilor aici, nu de partea acestei initiative. Deci in care media sa vedem manipulari ? :)
Reply With Quote
Vechi 04.11.2016, 22:03:37
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

De fapt, PSD folosește deja tema asta de ceva vreme, aducând-o în discuție și situându-se (Dragnea) de partea „fanaticilor religioși”. Iar acum, că spune ca referendumul să nu fie odată cu alegerile nu înseamnă nimic. Va fi mai târziu, însă ei deja s-au erijat în apărătorii „familiei tradiționale”. Eventual problema se amână pentru după alegeri, iar dacă atunci se va vota împotriva referendumului, de vină vor fi „ceilalți”.

Iar dacă referendumul s-ar organiza odată cu alegerile tot PSD ar fi avantajat, nu pentru că își va atrage mai mulți simpatizanți, ci că vor ieși din case mai mulți alegători conservatori, adică din bazinul electoral al PSD.

Last edited by CristianR; 04.11.2016 at 22:13:27.
Reply With Quote
Vechi 04.11.2016, 22:13:19
Senior Member

Implicit

Pai ala e un punct pe care l-ar fi folosit oricine ca nu l-am pus eu pe Iohannis sa deschida gura. Dar sa sustii ca de aia s-a facut chestia asta cu adunatul de semnaturi, ca sa se poata declara Dragnea solidar cu fanaticii mi se pare cam mult. :)

A fost o greseala mare a lui Iohannis care iata ca este exploatata de ceilalti. Nimic nou sub soare si nu cred ca se vor ingramadi oamenii sa-l voteze pe Dragnea pentru ca s-a declarat solidar cu "fanaticii". Aia care vor vota PSD ar fi votat oricum. Nu cred nici ca ai lui Iohannis i-au zis adio, cand iubesti un politician ii ierti multe. :)
Reply With Quote
Vechi 04.11.2016, 22:15:09
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
Dar sa sustii ca de aia s-a facut chestia asta cu adunatul de semnaturi, ca sa se poata declara Dragnea solidar cu fanaticii mi se pare cam mult. :)
Asta nici eu n-o cred.
Vechi 04.11.2016, 22:21:13
Senior Member

Implicit

Am vazut si unii liberali pe fb care s-au declarat "solidari cu fanaticii". Aia repet, e greseala lui Iohannis, era normal ca restul sa speculeze asta.
Eu am senzatia ca pe toate partidele mari initiativa asta mai mult le incomodeaza decat le ajuta pentru ca e ca si cum ai cere sa fie incurajat consumul de carne de porc intr-o tara transformata in pasalac. Din pacate nu cred ca mai putem vorbi despre constiinta sau despre bune intentii in ceea ce-i priveste pe politicieni, cred ca tot ce isi doresc e sa faca pe plac pasei sau cel putin sa nu ajunga cu capul taiat. :)
Reply With Quote
Răspunde