![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Deci, dupa discursuri de genul "dar vai, mergeti la vot, chiar si eu am sa votez pentru asta, doar lasa-ti pe Klausel al meu in pace ca va maninca ISIS, Iadul, etc, mama voastra de legionari" discursul a revenit in nota dispretuitoare vizavi de initiativa:
Citat:
Si urmeaza desigur asortarea cu vesnicile amenintari de inchipuit profet a lui Dumnezeu: Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Măi, neliniștea ta e deja într-o formă gravă de manifestare. Cu adevărat ai boala contrazicerii. Bine, însă, că nu o ai deocamdată pe aia a turnătorilor și calomniatorilor mârșavi. Dar păzește-te, că orice boală netratată e urmată de complicații, uneori severe. |
|
|
||||
|
||||
|
Aici m-ai pierdut.
Adica ce redefinire?
|
|||
|
|||
|
Redefinirea familiei si recunoasterea casatoriilor homosexuale, discutate astazi de CCR
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...astazi-ccr.htm "Curtea Constitutionala (CCR) dezbate miercuri doua spete privind familia: initiativa de revizuire a Constitutiei in sensul definirii familiei drept casatoria intre un barbat si o femeie, dar si recunoasterea in Romania a casatoriilor homosexuale incheiate in strainatate, informeaza Mediafax." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
(Se pare că pe aici oamenii nu prea țin minte ce spun ei înșiși. Deh...) |
|
|
||||
|
||||
|
Păi “păcatul președintelui” era despre altceva...
|
|||
|
|||
|
E fain ca astia chiar stiu sa-si atraga simpatii.
Expresia "le-a luat Dumnezeu mintile" nu e deloc exagerata, ci chiar inspirata: Tupeu fără limite. Medicul Leon Dănăilă, reclamat la CNCD de iubita lui Remus Cernea. De ce îl acuză reclamanta pe celebrul neurochirug http://www.activenews.ro/stiri/Tupeu...ochirug-138431 Cine este Leon Danaila: Leon Dănăilă, geniul neurochirurgiei mondiale care locuiește în chirie și merge cu metroul și cu autobuzul: Am peste 40.000 de operații și inima plină. Sunt cel mai bogat om din lume! http://www.activenews.ro/stiri/Leon-...in-lume-132698
|
|||
|
|||
|
In multe randuri. Ca initiativa asta sociala si democratica miroase a legionarism.
Ca sa stam in banca noastra ca stie Klausel ce e mai bine pentru toata lumea. Citat:
Pana acum te declarai agnostic vizavi de astfel de tentative. Ca aia sunt blanzi, cuminti, cumsecade si plin de talente doar crestini sunt obraznici si o sa-i inghita iadul. Citat:
|
|||
|
|||
|
In multe randuri. Ca initiativa asta sociala si democratica miroase a legionarism.
Ca sa stam in banca noastra ca stie Klausel ce e mai bine pentru toata lumea. Citat:
Pana acum te declarai agnostic vizavi de astfel de tentative. Ca aia sunt blanzi, cuminti, cumsecade si plin de talente doar crestini sunt obraznici si o sa-i inghita iadul. Citat:
Iar boala aia se pare ca ti-ai insusit-o tu. Cel putin partea cu "calomniatori marsavi", ca din "legionari" nu ne mai scoti. Pai lamureste-ne crestine: "procedand asa", cum?