Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2017, 12:22:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Grindeanu le raspunde stapanilor :
...
Pai mi se pare destul de ok ce zice omul ala acolo, exista vreun caz solid impotriva a ceea ce e scris acolo sau deja se merge din inertia intentiilor initiale?

In orice caz, nu inteleg de ce au insistat sa dea legea in contextul in care apele erau deja agitate, nu mi se pare de atat de mare importanta, e ca si cand ai turna benzina peste foc.

Daca o dadeau peste 3 luni eventual o treceau prin Parlament, nu iesea circul asta.
Vechi 02.02.2017, 12:31:55
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Pai acolo scrie de ce:

"Alegerea procedurii de adoptare a unei Ordonanțe de Urgență a Guvernului decurge din Constituția României care prevede în articolul 147 alin (1) că „Dispozițiile din legile și ordonanțele în vigoare, precum și cele din regulamente, constatate ca fiind neconstituționale, își încetează efectele juridice la 45 de zile de la publicarea deciziei Curții Constituționale dacă, în acest interval, Parlamentul sau Guvernul, după caz, nu pun de acord prevederile neconstituționale cu dispozițiile Constituției și pe durata acestui termen, dispozițiile constatate ca fiind neconstituționale sunt suspendate de drept."

E posibil sa fi incercat sa rezolve romaneste ( adica sa puna scuipat unde trebuie sudat, ca nu cred ca se schimba ceva cu ordonanta asta :) ) o problema. Probabil daca nu dadeau ordonanta, peste putin timp s-ar fi anulat articolele alea din C.P. si atunci ieseau tefelistii in strada furiosi ca PSD nu a dat o ordonanta ca sa repare articolele alea din CP asa cum a cerut CCR, deci au planuit sa-i faca scapati pe penali.

Pe bune, parca au avut un deal Iohannis cu Dragnea. Sa puna un guvern care sa compromita orice alternativa la Iohannis definitiv si sa zburde ala pe tot terenul. De unde abia mai sufla dupa alegeri, acum s-au incordat muschii pe el de crapa. Iar aia de la PSD au fugit in munti. :)
Plus ca i-a revenit si Lulutei sangele in obraji, s-a urcat ca scroafa in copac si face iar dosare la toata lumea.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 12:56:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Yep, seamana a lucratura interna, parca a inebunit PSD -ul, guvernul asta s-a impuscat singur in picior, greu de inteles unde vor sa ajunga de fapt.

De acord si ca a crescut cota de popularitate a lui Iohannis ingrijorator si fix pentru nimic.

Last edited by AlinB; 02.02.2017 at 12:59:18.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 13:01:16
Senior Member

Implicit

Pai ei merita tot ce li se intampla. Nu meritam unii dintre noi care chiar daca nu am votat PSD am sperat macar sa fie mai competenti decat aia care au fost pana acum. Ca eu m-am bucurat ca au luat asa de multe voturi. Dar uite ca guvernele noastre sunt din ce in ce mai incompetente.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 13:03:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Merita, nu merita, intreabarea e cum au putut fi atat de tampiti?
Li s-a urcat puterea la cap?
Este ceva planificat?
Vechi 02.02.2017, 13:08:52
Senior Member

Implicit

Nu stiu. Principalul motiv pentru care eu nu am votat cu ei este tocmai ca am crezut ca Dragnea e "alunecos" si o sa faca vreun deal cu Iohannis sa-l tina tot pe Ciolos PM.
E greu de crezut ca au planuit sa-si dea singuri la gioale in felul asta. Dar nu e imposibil. Oricum ori plan, ori prostie pura...sa se duca unde a intarcat mutul iapa.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 13:33:45
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

M-am intalnit si eu cu neamul aici la Bistrita. Am ramas uimit. Daca Duminica cand ordonanta asta blestemata doar ameninta s-au strans vreo 200, acum au fost peste 2000. Credeti-ma ca e ceva pentru orasul meu molcom, ardelenesc.

La orice colt aud cum se vorbeste subiectul. Si rar aud politica discutandu-se. E gorasa ba baieti...:)
Reply With Quote
Răspunde