![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristian macar lui Danilet i-ai batut obrazul ? Ca ai venit si ne-ai aratat parerea lui de expert care printre altele sustinea ca CSM trebuie neaparat sa dea aviz pentru ordonanta aia. La fel si aia de la Digi sau Hotnews. Iata ca CCR spune ca "CSM apreciaza excesiv ca acele prevederi ar fi indreptatit CSM sa de aviz in orice problema care priveste activitatea instantelor".
Macar te-ai suparat un pic ca te-au mintit? Nu zic sa te revolti, dar macar ti-ai pus vreo intrebare ? Macar una mica asa, bai, daca ma mint astia ? Daca totusi coruptii aia de pe forum au dreptate si ma insel din cand in cand ? :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 11:19:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Uite aici 2 ONG-iste care desi critica guvernul asa cum e normal sa faca orice oengista si cum e normal pentru ca e un guvern prost, mai arata cu degetul si spre altii care s-ar fi comportat abuziv in tot acest scandal. Nu e normal sa-i maturam pe toti ? https://www.youtube.com/watch?v=cQ1yrpacSyg&app=desktop Evident, poti fi de acord cu ele atunci cand spun ca guvernul a gresit si in total dezacord atunci cand spun ca aia pe care-i sustine Hotnews ar fi gresit. :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar eu n-am vreme (sau energia unui AlinB) să repun în ordinea corectă toate spusele.
|
|||
|
|||
![]()
Uite-te la inregistrarea aia si pune pe foc tv-ul si laptoapa. Sau macar Digi si Hotnews daca tii la ele. Ca nu o sa gasesti niciodata adevarul in partea aia, mai bine te uiti si tu ca oamenii la GhitaTV. Macar e mai amuzant. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“În general noi trebuie să ne ocupăm nu numai cu sportul, tineretul credincios ar trebui să se unească în grupuri, să învețe arta milităriei, sportul, lupta. De asemenea, să însușească deprinderea de a împușca, de a alerga, să facă diverse exerciții militare și, dacă e posibil, să învețe a folosi toate tipurile de armament.” Okaaaay.Nu ma asteptam de la un monah o astfel de atitudine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|