Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.03.2017, 21:10:35
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit habarnisitiisa se informeze si apoi sa scrie aicea nu sa debiteze prostii

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Thank you Yoda! :)

Pai e prigoana doar in capul vostru. E un lucru normal ( atata vreme cat nu se sare calul asa cum a facut staretul ala ). Dar e normal ca atunci cand nu mai esti de acord cu cineva ( pe drept sau nu ) sa te desparti de el. Sa se fi suspendat singuri preotii astia nepomenitori, nu sa astepte sa-i suspende altii ca sa tipe pe urma ca-s prigoniti. E normal sa fie suspendati si e normal sa fie si caterisiti ( chiar daca nu stiu daca instantele care fac asta sunt cele mai potrivite ). Debandada nu e normala, sa crezi ca poti sa te rupi de ierarhi cand vrei tu si sa mai astepti si laude pentru asta.
Daca o sa existe candva in viitor vreun sinod macar la fel de reprezentativ ca si ala din Creta care o sa-i declare pe cei din Creta eretici, discutam atunci. Deocamdata cei care gresesc mai tare sunt aia care cred ca lupta pentru pastrarea credintei si care tipa ca-s prigoniti.
sunt o gramada de siteuri de unde te poti informa eu am grupat aci ce e mai important se vede ca nu ai citit nimica din ce spun sfintii parinti si debitezi prostii catre altii si induci in eroare cu stiinta sau nestiinta...tot aia e!!!
Vechi 21.03.2017, 23:35:51
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
sunt o gramada de siteuri de unde te poti informa eu am grupat aci ce e mai important se vede ca nu ai citit nimica din ce spun sfintii parinti si debitezi prostii catre altii si induci in eroare cu stiinta sau nestiinta...tot aia e!!!
Deci eu debitez prostii, nu voi care aveti mintea in colturi si preluati toate prostiile care apar pe site-urile astea securiste deghizate in site-uri ortodoxe. :)

Vad ca ai inceput sa postezi si propaganda stilista aici dupa ce ai bagat si ce spune A3. Se pare ca orice arme sunt bune daca vrei sa lovesti in ierarhi.
Reply With Quote
Răspunde