Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.11.2017, 23:40:40
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
Esti praf! Nu mai pot continua un astfel de dialog maniac, de ambele parti, dovada e ca nu ma pot abtine sa raspund.

Celibatul e celibat, calugaria e calugarie. Aaa ca vrei tu\voi sa gasiti alte si alte intelesuri mereu, asta e meteahna veche....
Nu e niciun argument al tau, vezi-ti primul mesaj.
Dobrogea era parte din lumea elenistica, are legatura cu romanii si formarea poporului roman cum are si attila hunul. Nu exista, vericule, daca exista un episcop totul se schimba si hai sa-ti zic eu, d'abia in sec 14 avem episcop.
Pai habar n-ai ce implica omogenitatea genetica, comentezi doar asa, din ambitie.
La fel ca si alte dati, tu nu stii aproape nimic, dar crezi ca stii si ceilalti sunt nestiutori. Nu trebuie sa citesti carti si istorii, macar sa dai o cautare pe net sau sa citesti pe wikipedia sau orice articole de pe net pe tema asta. S-au gasit doua biserici crestine datand inca din secolul III, langa Zalau. De aceea ti-am spus ca oriunde sunt crestini trebuie sa fie si episcop. Tu ai prins ceva, dar ai inteles complet gresit. Era vorba ca nu s-au crestinat dacii atunci cand a venit Sfantul Andrei la grecii din Dobrogea, ci cativa ani mai tarziu. In niciun caz ca abia in secolul 14 ar fi devenit crestini. De asemenea, s-au gasit numeroase artefacte crestine din primele secole. Macar acest articol: https://ro.wikipedia.org/wiki/Istori...n_Rom%C3%A2nia

Legat de omogenitate, nu am stiut ca te-ai referit tot la genetica, pentru ca ai spus de "ADN-ul lui peste". Oricum, e complet gresit ce spui, au aproape aceeasi diversitate genetica, la fel cu a noastra. Uite un site maghiar: http://hungarianspectrum.org/2015/05...n-great-plain/ Ideea era alta, ca nu au gasit urme genetice a primilor maghiari care au descalecat, ei sunt de fapt urmasii populatiilor care erau in aceste teritorii: romani, slavi si germani.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care sunt conditiile pt a te calugari? Ioanna Generalitati 135 23.10.2017 22:35:07
imbracamintea la calugari gheorghie Generalitati 12 09.09.2010 14:30:20
Falsii calugari puciosi, andreicozia Calugarul 0 20.04.2010 01:32:12
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? sophia Calugarul 322 26.06.2009 14:51:55