Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2019, 05:29:58
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petru7 Vezi mesajul
...
Eu pot să spun că din ce am citit din scripturi promisiunea asta s-a întâmplat în Rai când mai înainte de anii veacurilor căci era imediat după căderea în ispită și nu trecuse nici măcar primul an, Dumnezeu promite Omului și Femeii lui precum și urmașilor primilor oameni nădejdea și credința în darul vieții veșnice...
Categoric nu!
Se pare ca nu intelegi ce citesti(si urmeaza "sa crezi"), nu te-ai laudat, fii linistit(!) iar ca sa incerci sa intelegi, atunci ar fi bine sa meditezi la rugaciunea CREZUL(o stii?), in care se spune:
"...Cred intr-Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul nascut, Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii..."

Ei, mai inainte de toti vecii, mai inainte de anii veacurilor, poate mai inainte de nasterea Fiului din Tatal(aici s-ar parea ca avem un sofism), in orice caz, mai inainte de FACERE, a promis Dumnezeu mantuirea, adica viata vesnica... Cui a promis? Ca nu exista nimic atunci, inainte de FACERE? Nici Ilie, nici Lot, nici Sodoma, nici ingerioameni, nici macar ispite...; ce Omul si Femeia lui?; nimic, absolut nimic!

Tu de-aia citesti si crezi? Pentru ca nu intelegi?
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
evolutionismul compromis padrevicentiu Generalitati 476 23.09.2013 03:54:06
De ce evolutionismul teist este o erezie? nadut Teologie si Stiinta 372 27.11.2012 12:41:07
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA saccsiv Homosexualitatea 170 06.03.2012 14:51:43
Venirea Antihristului ancah Biserica Romano-Catolica 16 23.04.2008 02:29:50
un vis se pregateste sa moara quasar Generalitati 52 03.02.2008 18:58:43