![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Am terminat Universitatea Tehnica, sectia Electronica si am facut si programare deci crede-ma ca stiu prea bine cum functioneaza aparatura, satelitii, telefonia mobila, instrumentele de calcul si tocmai de asta imi pot da seama mai bine ca altii ca sunt multe minciuni in teoriile lumii si cu toate astea toate functioneaza bine mersi, dar nu pentru ca atunci cand s-au dezvoltat tehnologiile s-a tinut seama ca pamantul ar fi glob sau plat. Deci functionarea aparaturilor si sistemelor de calcul nu e o dovada ca teoria pamantului sferic, planeta, ce se roteste in jurul axei sale si in jurul Soarelui sfera impreuna cu celelalte "planete" si avand Luna ca satelit natural sferic ar fi o teorie corecta, valabila. Ti-am dat niste experimente simple practice, empirice care pot dovedi indubitabil ca teoriile lumii sunt false. Folosind giroscopul la pol sau intrun avion supersonic poti dovedi ca pamantul si marile se afla pe o suprafata plana intrun plan al unei creatii finite care din pricina finitatii are proprietati matematico-fizice particulare. Uite aici cum se vede de sus. E clar plat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 20.01.2021 at 16:23:24. |
|