![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1.Nu-s sectant ci mirean ortodox activ din poBOR. 2.SC-NIP nu e secta ci Trambitarea Apocaliptica a 7-a (Pucioasa-Glodeni) ce continua Trambitarea primelor 6 Tr.Ap (OD, Prislop-Draganescu, Maglavit, Vladimiresti, Recea, Maluri)! 3.Teoria PacMan3D-nD este din inspiratie divina, este meritul lui Dumnezeu creatorul-facatorul si al copiilor si nu e inventie, nascocire ci e marturisirea mea ortodoxa si nu are legatura cu sustinatori ai altor teorii (pamant plat-farfurie versus glob-planeta-tarot, heliocentrism sau geocentrism) 4.Teoria PacMan3D-nD nu contine minciuni, prostii, babisme, obscurantisme, mizerii sau erezii si prin ea nu ma laud pe mine insumi sau ma dau victima sistemului, defapt e cea mai moderna si adevarata teorie de inspiratie divina care confirma in mica masura mate-fizica creatiei asa cum putem pricepe din cartea VT scrisa de Moise, Facerea si din alte adevaruri scrise in Prooroci, Psalmi, Evanghelii si Apocalipsa. Deci vrajmasule multumesc de caracterizare dar ma mir cum de nu-ti dai seama ca te deserti mereu pe aceiasi tema, cum de nu realizezi ca nu mie ci ca tie iti faci rau mintzhulind fara numar si repetand mincihulele la adresa mea pe toate firele de discutie? E mai rau pentru tine decat daca ai fi chinuit de draci-duhuri rele, e mai rau sa fi tu mincinosul si chinuitorul. Practic esti fraierul care le face treaba murdara! Sa nu zici ca nu te-am avertizat si ca te-am lasat sa cazi ca prostul in nestire. Iata iar ti-am zis dar esti liber sa faci ce crezi de cuviinta! E viata ta si viitorul tau!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|