![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
11. Iar intrând împăratul ca să privească pe oaspeți, a văzut acolo un om care nu era îmbrăcat în haină de nuntă, 12. Și i-a zis: Prietene, cum ai intrat aici fără haină de nuntă? El însă a tăcut.(Mt22,11-12) 22. Și a zis tatăl către slugile sale: Aduceți degrabă haina lui cea dintâi și-l îmbrăcați și dați inel în mâna lui și încălțăminte în picioarele lui;(Lc15,22) Karma Eu am gasit vreo 60 de versete in stransa corelatie cu reincarnarea, dar banuiesc ca ar trebui sa fie cateva sute, macar una-doua in fiecare capitol din Biblie. Judecata particulara imediata are rolul de a-i oferi candidatului imediat o noua sansa de a-si corecta greselile pana la judecata de obste, care va veni cand va veni. Dupa fiecare viata are loc o judecata particulara. O viata=o judecata, alta viata=alta judecata. Da, lui Hristos I s-au dat cheile iadului pentru ca si din iad se pot mantui cei care ajung sa creada in El si sa I se inchine. Cred ca iadul este o stare, nu un loc la subsol, o stare de impietrire a inimii; poate ca bogatul nemilostiv(care se ruga de Avraam sa-l trimita pe Lazar) deja s-o fi mantuit. Bogatul nemilostiv este un caz tipic pentru cei care pot repeta aceeasi viata in alta reintrupare(poate intr-o alta configuratie astrala). Nu este scris nimic explicit de astre, dar eu ma gandesc ca daca asta poate ajuta la mantuire, atunci trebuie sa fi fost deja randuit de Dumnezeu; daca eu m-am gandit, oare Dumnezeu nu? Ce rost are astrologia? 26. Iar oamenii vor muri de frică și de așteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina.(Lc21,26)