![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi vine sa-mi astup urechile sau sufletul ca sa nu-mi distruga cu tancul lor bunul simt duhovnicesc. Nu ma simt reprezentat in felul lor de interpretare si cantare, sunt ca o bascula plina de bolovani grei de plumb care au fost basculati pe o panta si fac un uruit asurzitor la care toti se ipocrizesca sustinand ca le place si ca e frumos. Imi pare rau dar asta simt cand ii aud. Nimic inaltator, nimic ceresc, nimic duhovnicesc, doar o adunatura foarte serioasa de oameni care baga zgomote de bolovani ce se rostogolesc in sufletul altor oameni, amenintand asa ca o avalansa tupeista a groazei ca sa sperie omul. Nu spun, or fi ei fiecare foarte buni ca si cantereti-rugatori la liturghie insa n-au ce cauta ei sa formeze coruri patriotice sau de colindatori ca iese iata ceva insuportabil.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 16.12.2022 at 11:15:23. |
|