|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Io n-am de ce sa te scuz ca mie nu mi-ai gresit cu nimic. Aici dialogam cu buna credinta in duh ortodox, cucernic si fiecare are dreptul la o opinie libera, poate io ar trebui sa-mi cer scuze ca ma iau de cei cu care discut sarind un pic calul (lovind, jugnind, luand la rost, certand, mustrand pentru scopuri mantuitoare comune, nu ca sa fac rau, sa ma laud sau sa ma dau mare).... dar daca tu chiar simti in suflet si inima ca-ti pare rau ca ai lovit pripit in nevinovati atunci roaga-te Domnul Iisus, Hristos-Cuvantul, sa-ti ierte pripeala daca intradevar chiar crezi ca I-ai gresit cu ceva lovind sau denigrand preotii si poporul Lui marturisind eventual la spovedanie duhovnicului tau care s-ar putea sa nu creda nici el asa ca tine desi este si el un preot slujitor tot al Domnului Iisus, Hristos-Cuvantul. 
				__________________ MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 27.04.2023 at 16:57:58. | 
|  |