![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ioio cred pe baza de Har si de txt! Ma stradui sa cred si sa raman in dreapta Credinta! Deci daca tu crezi din acest txt invers de cum cred ioio inseamna ca esti dus cu pluta... dar nu te condamn. Esti liber sa citesti cum crezi tu de cuviinta si sa crezi apoi asa cum citesti! Matei 1. 24. Și deșteptându-se din somn, Iosif a făcut așa precum i-a poruncit îngerul Domnului și a luat la el pe logodnica sa. 25. Și fără să fi cunoscut-o pe ea Iosif, Maria a născut pe Fiul său Cel Unul-Născut, Căruia I-a pus numele Iisus. Acolo I e vorba de YHWH, o tetragrama iconica a literei care se citeste iu hiiii iuuuuhhhh.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 09.01.2024 at 12:59:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Matei 1:24 Si nu o a cunoscut pre ea pana ce a nascut fiul sau cel intai nascut, si a chemat numele lui Iisus Marcu 6:3 "Nu este acesta tâmplarul, feciorul Mariei, fratele lui Iacov, al lui Iosif, al lui Iuda și al lui Simon? Și nu sunt surorile Lui aici, între noi? Și găseau o pricină de poticnire în El." La surorile lui este trecut adelphe Matei 13:55 "Oare nu este El fiul tâmplarului? Nu este Maria mama Lui? Și Iacov, Iosif, Simon și Iuda nu sunt ei frații Lui?" pt frati este trecut adelphos Ioan 2:12 "După aceea, S-a coborât la Capernaum, împreună cu mama, frații și ucenicii Lui; și acolo n-au rămas multe zile." Ioan 7:3 "Frații Lui I-au zis: Pleacă de aici și du-Te în Iudeea, ca să vadă și ucenicii Tăi lucrările pe care le faci." Ioan 7:5 "Căci nici frații Lui nu credeau în El." Faptele apostolilor 1:14 "Toți aceștia stăruiau cu un cuget în rugăciune și în cereri, împreună cu femeile și cu Maria, mama lui Isus, și cu frații Lui." pt frati este folosit doar adelphos Unii au sugerat că acesti frati si surori erau veri sau rude mai îndepărtate. Dacă este adevărat, de ce nu au folosit scriitorii termenul grecesc pentru veri (anepsios)? Cuvântul grecesc a existat si a fost folosit în Scriptură (Coloseni 4:10). Dacă erau rude mai îndepărtate, atunci de ce să nu fi folosit un cuvânt grecesc care însemna rude (suggenes), cum ar fi cel care descrie starea relatională a Mariei si Elisabetei din Luca 1:36? De ce au folosit Matei si Marcu cuvintele cel mai frecvent traduse ca frati (adelphos) si surori (adelphe)? Last edited by LoverOfJesus95; 09.01.2024 at 13:12:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
termenul ad-el-ph-os vine ca si cuvant printr-o lucrare ingereasca din combinarea unor nume, facand trimitere la sfintenie si credinciosie: -ad de la Adonai respectiv Adam fiul lui Dumnezeu cel dintai zidit. -el de la El citit Il ca fiind sfarsitul ingeresc al oricarui nume sugerand apartenenta de Dumnezeu prin ascultare libera intru Credinta, deci in loc de adam avem adel -ph introdus face trimitere la Alpha si Omega ca find inceputul si sfarsitul in adevar a toate, deci ne sugereaza o fratie a adevarului, o fratie fara tzepuiala -os vine de la O ca fiind un tub prin care se sufla adorarea si oda ca forma a dOrului sfant manifestat prin cantec cuvios de suflet -e final in cazul surorilor sugereaza frumusetea, desfatarea, atractivitatea spre placeri, fecioria si pruncia. Deci acest termen de frate nu tine de nimic altceva decat ca Domnul Iisus a putut avea incredere in Iacov, o incredere deplina ca intr-un prieten, ca intr-un om de nadejde, ca intr-un inger, ca in al doilea Iisus, ca in fratele Domnului... Acel Iacov se numeste fratele Domnului pentru deplina lui daruire lui Dumnezeu devenind primul patriarh crestin de nadejde al Ierusalimului. Practic aici frate se traduce prin cel mai de incredere om, cea mai de incredere fiinta pe care se putea baza Domnul Iisus asa ca si in parinti. Ioio asa citesc pentru ca e clar ca nu avea nicio legatura de sange Iacov cu el... decat abea apoi, dupa impartasirea cu trupul si cu sangele Domnului la cina cea de taina si mai departe apoi pana a fost martirizat de iudei, imbrancit de pe ziduri de la inaltime mare si n-a murit ci s-a sculat in picioare si apoi a fost omorat cu pietre, defapt cu bolovani, fiind al doilea martir dupa sfantul Stefan!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 09.01.2024 at 13:23:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamneeeee ce citesc, ma minunez la cat de inapt mental poti fi. auzi, sa-I spui asta si Domnului cand vei fi inviat spre judecata, da? Ii spui asa: Doamne, eu am citit patristica, ai inteles? N am avut eu chef de Scriptura aia a Ta. Eu am crezut ce mi au dat altii sa cred, okay Doamne? Vezi asta cu ioio ca mortii care vor fi inviati pt judecata, sunt aia care nu ajung in Imparatia Cerurilor ci sunt toti aia care au vazut cuvantul si n au crezut la ce s a scris Last edited by LoverOfJesus95; 09.01.2024 at 13:29:15. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci fratele Domnului in txtul ” Iar pe altul din apostoli n-am văzut decât numai pe Iacov, fratele Domnului.” se citeste de catre unii ca mine ca cel mai de incredere ingerom pe care Iisus s-a putut baza toata viata si in vesnicie, cel mai mare teolog ca om al rugaciunii... inimii, fiind el cel mai mic dintre cei 12 apostoli a fost ales primul patriarh!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 09.01.2024 at 13:34:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asa sa I zici, da??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu esti ridicolul la faza asta oricat incerci sa pari ironic si sarcastic. Nu ei erau inselati ci domnia ta. Nu te opresc sa citesti cum vrei dumneata textele. Ioio insa ti-am marturisit cum citesc io textul de la Galateni 1.19. Esti liber sa crezi altfel decat mine insa ti-am zis ca crezand asa cum citesti tu vei fi un dus cu pluta pe apa strambetei. Voi tineti strambata calcand in picioare sfanta Duminica, ziua invierii? Si voi veniti sa-mi dati lectii? ![]()
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 09.01.2024 at 13:45:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La surorile lui este trecut adelphe Matei 13:55 "Oare nu este El fiul tâmplarului? Nu este Maria mama Lui? Și Iacov, Iosif, Simon și Iuda nu sunt ei frații Lui?" pt frati este trecut adelphos Ioan 2:12 "După aceea, S-a coborât la Capernaum, împreună cu mama, frații și ucenicii Lui; și acolo n-au rămas multe zile." Ioan 7:3 "Frații Lui I-au zis: Pleacă de aici și du-Te în Iudeea, ca să vadă și ucenicii Tăi lucrările pe care le faci." Ioan 7:5 "Căci nici frații Lui nu credeau în El." Faptele apostolilor 1:14 "Toți aceștia stăruiau cu un cuget în rugăciune și în cereri, împreună cu femeile și cu Maria, mama lui Isus, și cu frații Lui." pt frati este folosit doar adelphos Unii au sugerat că acesti frati si surori erau veri sau rude mai îndepărtate. Dacă este adevărat, de ce nu au folosit scriitorii termenul grecesc pentru veri (anepsios)? Cuvântul grecesc a existat si a fost folosit în Scriptură (Coloseni 4:10). Dacă erau rude mai îndepărtate, atunci de ce să nu fi folosit un cuvânt grecesc care însemna rude (suggenes), cum ar fi cel care descrie starea relatională a Mariei si Elisabetei din Luca 1:36? De ce au folosit Matei si Marcu cuvintele cel mai frecvent traduse ca frati (adelphos) si surori (adelphe)? si pe astea cum le interpretezi ioio? nu-mi scrie iar basmele alea cu el si ad!!! Textul este in fata voastra oameni buni, alegeti sa credeti ce vreti, ori Biblia ori Patristica * Sunt zeci de versete cu referire la fratii si surorile dupa trup adica copiii Mariei si ai lu Iosif nu fratii adevaratii ai Domnului Matei 12: 46-50 47Atunci, cineva I-a zis: „Iată, mama Ta și frații**Tăi stau afară și caută să vorbească cu Tine.” 48Dar Isus a răspuns celui ce-I adusese știrea aceasta:*„[color=#FF0000 ]Cine este mama Mea și care sunt frații Mei?”[/color] 49Apoi, Și-a întins mâna spre ucenicii Săi și a zis:*„Iată mama Mea și frații Mei! 50Căci oricine**face voia Tatălui Meu care este în ceruri, acela Îmi este frate, soră și mamă.” Matei 12:46-50 46Pe când vorbea încă Isus noroadelor, iată**că mama și frații Lui stăteau afară și căutau să vorbească cu El. 47Atunci, cineva I-a zis: „Iată, mama Ta și frații**Tăi stau afară și caută să vorbească cu Tine.” 48Dar Isus a răspuns celui ce-I adusese știrea aceasta:*„Cine este mama Mea și care sunt frații Mei?” 49Apoi, Și-a întins mâna spre ucenicii Săi și a zis:*„Iată mama Mea și frații Mei! 50Căci oricine**face voia Tatălui Meu care este în ceruri, acela Îmi este frate, soră și mamă.” Marcu 3:31-35 31Atunci**au venit mama și frații Lui și, stând afară, au trimis să-L cheme. 32Mulțimea ședea în jurul Lui, când I-au spus: „Iată că mama Ta și frații Tăi sunt afară și Te caută.” 33El a răspuns:*„Cine sunt mama Mea și frații Mei?” 34Apoi, aruncându-Și privirile peste cei ce ședeau împrejurul Lui:*„Iată”, a zis El,*„mama Mea și frații Mei! 35Căci oricine face voia lui Dumnezeu, acela Îmi este frate, soră și mamă. Last edited by LoverOfJesus95; 09.01.2024 at 14:11:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se pare ca nici fratii lui nu stiau adevarul despre ei pentru ca daca l-ar fi stiut l-ar fi spus tuturor ca orice copil. Deci si ei credeau sincer ca Iisus e fratele lor natural, trupesc. Defapt erau cu totii niste copii adoptati pe care i-a aciuiat Maria si Iosif la casa lor facand astfel incat ceilalti copii sa creada ca au mai nascut copii prin pacatul firii. Era atat de mare taina si credinta ca Maria si Iosif e maica si taica lor incat asta credeau pana si copiii adoptati numiti in txt fratii... Defapt erau doar niste copii orfalini sau abandonati culesi de dreptul feciorelnic Iosif si de preamilostiva Maria pururea fecioara. Vecinii si oamenii au tras de limba pe copii si acestia au marturisit sincer ce stiau, si ce credeau si asa in locul unde a crescut Iisus impreuna cu fratii Sai se credea ca Iosif si Maria a avut multi copii naturali si asstfel isi gaseau poticneli sa creada pentru ca vedeau o familie obijnuita cu multi copii si multimea de copii facea trimitere la desfranare, la pacate, caci ”intru faradelegi m-am zamislit si intru pacate m-a nascut maica mea” asa ca nu puteau crede ca Iisus ar putea fi un sfant. Credeau toti ca spune lucruri frumoase insa ireale si-L alungau pentru ca nu-L credeau si necrezand si minunile erau putine.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 09.01.2024 at 14:03:49. |
|