![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu esti ridicolul la faza asta oricat incerci sa pari ironic si sarcastic. Nu ei erau inselati ci domnia ta. Nu te opresc sa citesti cum vrei dumneata textele. Ioio insa ti-am marturisit cum citesc io textul de la Galateni 1.19. Esti liber sa crezi altfel decat mine insa ti-am zis ca crezand asa cum citesti tu vei fi un dus cu pluta pe apa strambetei. Voi tineti strambata calcand in picioare sfanta Duminica, ziua invierii? Si voi veniti sa-mi dati lectii? ![]()
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 09.01.2024 at 13:45:13. |
|