Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2024, 23:15:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Priveste inainte, nu inapoi. Razboiul va "adormi" langa Ukr tocmai fiindca vor veni israelienii(ar trebui sa te bucuri*), care se refugiaza din orientul mijlociu (Gaza, Iran...)unde se va extinde in curand.
Evreii câștigă în Fâșia Gaza, văd că se vor extinde pe acolo cu colonii blocuri, mai degrabă se mută acolo decât în Ro.

Citat:
Deci daca nu faci nimic esti bun?
Păi dacă fragmentezi votul pe partide de nimic care nu fac pragul, nu mergi la vot, sau anulezi e ca și cum ajuți puterea PSD-PNL-USR, că idioții lor utili, șmecherii cointeresați vor vota la două mâini.

Singura șansă să fi limitat distrugerile era să ridicăm o forță care să se lupte de la egal la egal cu PSD-

Citat:
*Am auzit (acum vreo 5 ani) o proorocire ca nivelul de trai in Romania va deveni foarte bun; atat.
Inca de cand am auzit asta m-am gandit ca poate Romania va fi ocupata de cine stie cine.
Ai văzut că Gigi Becali era pro evrei să vină să investească aici, dar eu nu cred că vin e problemă de Limbă - de Climă - de sistem de Sănătate de mentalități unii fac Homeschooling în Ro nu e permis așa ceva.

Nici nu sunt sinagogi sau multe sunt desacralizate.

Cât privește Ukraina, acolo va fi mereu risc de erupție a unor războaie sau atacuri militare peste graniță, cine crezi că va sta acolo sau în România unde nu sunt adăposturi antiatomice în caz de ceva ?