Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Priveste inainte, nu inapoi. Razboiul va "adormi" langa Ukr tocmai fiindca vor veni israelienii(ar trebui sa te bucuri*), care se refugiaza din orientul mijlociu (Gaza, Iran...)unde se va extinde in curand.
|
Evreii câștigă în Fâșia Gaza, văd că se vor extinde pe acolo cu colonii blocuri, mai degrabă se mută acolo decât în Ro.
Citat:
Deci daca nu faci nimic esti bun?
|
Păi dacă fragmentezi votul pe partide de nimic care nu fac pragul, nu mergi la vot, sau anulezi e ca și cum ajuți puterea PSD-PNL-USR, că idioții lor utili, șmecherii cointeresați vor vota la două mâini.
Singura șansă să fi limitat distrugerile era să ridicăm o forță care să se lupte de la egal la egal cu PSD-
Citat:
*Am auzit (acum vreo 5 ani) o proorocire ca nivelul de trai in Romania va deveni foarte bun; atat.
Inca de cand am auzit asta m-am gandit ca poate Romania va fi ocupata de cine stie cine.
|
Ai văzut că Gigi Becali era pro evrei să vină să investească aici, dar eu nu cred că vin e problemă de Limbă - de Climă - de sistem de Sănătate de mentalități unii fac Homeschooling în Ro nu e permis așa ceva.
Nici nu sunt sinagogi sau multe sunt desacralizate.
Cât privește Ukraina, acolo va fi mereu risc de erupție a unor războaie sau atacuri militare peste graniță, cine crezi că va sta acolo sau în România unde nu sunt adăposturi antiatomice în caz de ceva ?