Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2025, 14:08:21
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
În prezent pentru f multi tineri costurile sunt irelevante deoarece parintii cedează la orice distracție in fata plavanilor lor pentru a le întra în grații.
Vezi exemplul tembelului de 18 anii care de abia primise un bolid cadou în urma luării permisului și care a ucis imediat 3 oameni de pe trotuar după care a fugit.
Sunt atâtea că nici nu le-am mai ținut șirul, mai era un șofer care a lovit cu un Porsche mașina poliției care mergea regulamentar și relativ încet, și a băgat în spital 3 oameni.

https://stirileprotv.ro/stiri/actual...e-craciun.html

Aici era un 4x4 care l-a protejat totuși pe șofer de impact, nu o mașină de curse Spyder.

Eu n-aș zice că avem cele mai bune mașini de pe străzi, la o analiză a cauzelor accidentelor grave în care avem de 2x media UE la decese era și parcul auto învechit, (mașini la mâna a 2-a aruncate de nemți și alții, pline de defecte ascunse de la direcție la alte compartimente care nu prezintă siguranță.)

Mi se pare un factor la fel de important ca și viteza, indisciplina bicicliștilor, educația rutieră, depășirile periculoase, neiluminarea și nesemnalizarea corespunzătoare.