Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Istoria bisericii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.07.2025, 00:51:30
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Iulian Capsali la înălțime:

https://www.facebook.com/iulian.caps...qVWxVazn7PQHfl

AUSTERITATEA E PENTRU CĂȚEI

Mi se pare suprema aroganță ca în timp ce măsurile de austeritate apar în Monitorul Oficial iar un vicepremier care a dat mită timp de opt ani unui funcționar ANAF, iese cu steagul României și sigla guvernului în spate și demonstrează că statul român este disfuncțional și corupt până în plăsele, un stat în care nu poți decât supraviețui cu șpagă nu și construi o afacere indiferent în ce domeniu; deci în timp ce tai bursele elevilor și nu mai permiți mamelor să beneficieze de sistemul public de sănătate, tu Nicușoare să te duci cu concubina și cu puradeii în Austria, iar exact în aceeași seară în care sunt promulgate măsurile de austeritate, repet, să-ți spui fracul și papionul, și să te duci cu familionul la un eveniment monden, Festivalul de la Salzburg.

În țara care ne-a colonizat cel mai profund și pe care i-am îmbogățit cum n-au visat nici în timpul în care erau imperiu, care ne-a luat resursele de petrol și gaze, băncile cele mai profitabile și lemnul, și care și-a bătut joc de noi ținându-ne la ușa Schengen.

Oaie, îmi place din ce în ce mai mult ce faci.
Le dai zilnic peste gură fraierilor care te au votat.