Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2025, 22:55:24
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Și acuma nu sunt minciuni și manipulări de dimineața până seara ?
Sau dacă le auzi de la digi sunt mai credibile ?

Deci tu ai vreo 50 de ani și ai îmbătrânit în spiritul maoist, așa ca un flăcăiandru din ăsta mereu în luptă cu stafii imaginare, tu și la 70 de ani o reacționezi pavlovian la mantrele haștagiste ?

Politicienii actuali ne-au băgat în groapă, că se mai trage câte o dâră de asfalt nu e evoluție, dacă judeci în principiile corporatiste de potențial maxim vs potențial atins sunt grave discrepanțe, dacă lucrau la patron erau concediați de buni administratori ce sunt pentru rezultatele lor.
Acum sunt nu minciuuni, ca doar se spune unde am ajuns si se arata dezastrul. Acum este putina neglijenta , pentru ca ar trtebui mai multa empatie si analiza cu oamenii si grija la detalii atunci cand vrei sa le tai venituri. Deci sunt pe o cale gresita cred, si o sa sfarseasca ca si pdl in ura poporului,pentru ca nu stiu sa comunice,nu pentru ca sunt mincinosi.

Iar rezultatele slabe de care zici ,au fost asemanatoare si in evolutia altor tari, o societate se construieste cu zeile si sutele de ani.
Doar ca ai nostri au avut o gaselnita , aceasta a haiduciei , luam de la cei care mai au ceva, dam saracilor, si apoi ne mai facem si noi parte, ca doar avem imaginea ca avem grihja de popor deci ne permitem. Si iluziia aceasta pesedista vanduta ani intregi si care le a asigurat o anumita imunitate in a fura, nbe a facut sa stam pe loc,provocand in mare inflatie. Dar in paralel ,incet incet,uita te in jur,s-a mai si construit.
Nu trebuie sa ne acuzam prea tare, toater popoarele au avut o evolutie in istorie ,cu suisuri si coborasuri.
Iar despre AUR zic ca minte in a identifica corect cauzele inapoierii tarii . Nu obedienta fata de straini a fost, ca si PSD a avut un brand patriotic , ci targul politic care l-au facut: noi amantem viitorul tarii si al copiilor iar voi ne lasati sa ne vedem de treaba.
Reply With Quote