Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2026, 00:52:44
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Inclin sa cred ca mereu a fost asa lumea, mereu a fost o tensiune mare de ai fi zis ca e sfarsitul.

Ganditi-va doar la razboi, sa te trezesti in cateva zile/saptamani pe front sau deportat , sa vezi domnia bunului plac a celor ce detin forta.

Ca si poporului evreu Dumnezeu ne da astfel de perioade de greutati si dezorientare, tocmai ca sa ne intoarcem la El.

Pe de alta parte,toti politicienii sunt si au fost rai, da uite ca tara a progresat incet , incet .
Numai noi stam deoparte si ne credem mai grozavi ca ei.
Iar cand ajungem acolo din intamplare , ne purtam ca si ei.

De aceea macar sa ramanem cu ne-juidecarea lor. Inteleapta este Biserica cand a bagat rugacoiunile pentru conducatori in slujbe si chiar in Liturghie.

Desi il uram pe Iliescu cand eram mai tanar, totusi cand auzeam ca sa ne rugam pentru conducatorii tarii la slujba, imi veneau sentimente mai umane si incercam sa iau lumea asa cum e.

Mare este adebvarul acesta : scoate barna din ochiul tau ca sa poti zice ceva de altul. Eu nu mai judec pe nici unul,oricat ar parea de rau si oricat de dezastre pare ca lasa.

Avem justitie, avem revol;utii daca chiar sare vreunul calul, cand se implineste paharul revoltei, Dumnezeu aranjaza lucrurile sa ne izbavim, asa cum a fost in 89.

Pe altii i-au ingrozit dosarele Epstein, ritualuri sataniste cu copii. Pe mine nu, mereu au fost orgii la tiranii sau conducatorii care aveau toata puterea.

Vorba Domnului e mai actuala ca oricand :
"Marto ,Marto, de multe te ingijesti dar un singur lucru iti trebuie"
Reply With Quote