Citat:
În prealabil postat de Iorest
Iar eu nu sunt politican dacă tu crezi asta, nu am candidat pe nicăieri, nu sunt afiliat politic, dar pot comenta având în vedere că plătim cele mai mari taxe din istoria României așazis moderne și nu se vede nimic, totul se prăbușește.
|
Nici nu credeam asta, oricum persoanele de fata se exclud, eu unul fac politica doar o ora la 4 ani. O sa-ti spun o intamplare suprarealista, dar adevarata, la mine in oras sunt cele mai mari taxe din tara. Primarul a bagat in plus (si legea ii permite) niste cote aditionale, la cladiri nerezidentiale (+50%) si la masini (de +30% pana la 50%, in functie de motor) fata de ce a stabilit guvernul. Consiliul local a votat in unanimitate proiectul primarului, inclusiv consilera de la partidul tau preferat. Evident cand s-a aflat si scandalizat lumea, presa a intrebat-o si consiliera a zis ca nu a citit proiectul, adica nu stia ce a votat, a crezut ca e de bine.
Mie mi se rupe de ideologia partidelor, de program si culori, de maretia idealurilor patetice, eu ma uit doar la oameni si nu-mi place ce vad, adica nu ca nu-mi place, ma ingrozesc de-a binelea, e un spectacol grotesc care a luat amploare in ultimii ani, cred ca e ceva in aer.