![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pentru mine Aparițiile Fecioarei Maria de la Zeitoun din Egipt,in zona Ortodoxă,cele de la Fatima,Lourdes și Medjugorje în zona Catolică și inclusiv aceata de la Naju într-o zonă practic necreștina sunt mai presus de orice DOVEZI!
Sentimentalismul este ceva pur uman,provocat de om și exploatat de om! Însă Dumnezeu lucrează în INIMĂ! Dacă avem o credință pur RAȚIONALĂ,suntem credincioși doar Mental,asta fac oamenii CĂRȚII! Adică evreii, musulmani și protestanții! Însă Biserica Ortodoxă Catolică este VIE! Plusează, Lucrează....Se REVELEAZĂ,in continuare,nu este o lucrare care s-a închis odată cu ultima frază din Apocalipsa. Pentru mine sunt extrem de importante Lucrările Bisericii și implicit ale lui Dumnezeu din prezent. Adică îmi consolidează Credința. Majoritatea se bazează doar pe Sfânta Scriptură,și refuză orice altceva! Am stat ani de zile în această Rătăcire și Înșelare! Biserica este Pilonul Scripturii,nu invers! PS Cristian R, mulțumesc și eu, dacă ai fi și preot ar fi și mai bine,că deja știi detalii despre starea mea sufletească de-a lungul anilor,cel puțin din ce am scris aici. Iorest știu că nu este preot,dar el nu m-ar împărtășii nici pe patul de moarte că este prea "legist":)) Așa că, dacă este vreun preot care a mai citit ce am scris și are timp și dorința să mă spovedească...Sau dacă știți pe cineva, aștept recomandări, adică as dori pe cineva cu care să rămân în legătură și să-mi devină duhovnic,și care înțelege cam ce probleme am. Logic, instabilitatea a fost una din marile mele probleme,deci ar trebui un duhovnic care să fie dispus să mă reprimească, când mai "fug":) Locația mea actuală este Vestul Țării, Mitropolia Banatului.
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 26.02.2026 at 12:12:14. |
|
|