![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Până și Ceaușescu care de papagal ce era se credea șmecher, ne a păcălit ca era suveran, ceea ce era complet fals. Acum știm perfect ce condiții sinistre și draconice îți bagă pe gât băncile când faci pactul de împrumut cu ei. Nu mai detaliem… Nu există ideea de dezinteresat cu ăștia. NU EXISTĂ PRÂNZURI GRATUITE! 2. Ceea ce ai enumerat ca ar fi făcut Victor Orban avem și noi. ..stadioane renovate, echipe sportive, făcute la trei ace, din nu știu ce fonduri și nici nu mă interesează. Restul de autostrăzi și alte investiții externe, așa cum ți am repetat de multe ori vin strict din faptul ca ungurii se situează între o altă ligă, cea a țărilor catolice din zona ( Cehia, Polonia, Ungaria, balticele)și de apartenența imperială occidentală, austriacă, prusacă. Noi însă continuam să ignorăm acest fapt concret si ne tot comparam cu ei, iobagii cu boierii sau arendasii boierilor, noi fiind furnizori ETERNI de materii prime ieftine si trafic… Știu ca tu nu accepți detaliile astea ca fiind hotărâtoare în construcția statală…insa mie mi se pare amuzant. România din FERICIRE nu a făcut parte din gașca asta a lor Vishegrad care după 89 prin conexiuni masive cu PAPA , au reușit să și păstreze imaginea de putere locală…părerea mea.. Mulți români poate s ar fi simțit mai superiori fiind catolici însă eu țin de ortodoxia estică și mă bucur nespus de mult ca sunt mai aproape de Dumnezeul cel Înviat acum,!…nu cel înviat Acu o săptămână chit ca sunt considerat inferior, un iobag mioritic de origini asiatice așa cum ne văd ei pe noi și pe toți la est de noi cu bulgarii. Este cu totul altă lume, pe care noi, din considerente ca avem ceva bănuți în conturi și bolizi ca care copiii noștri intră în copaci cu 140/ ora și se filmează cum ating 300km/ ORA la vârsta de 20 de ani, FALS o consideram OCCIDENTALĂ. https://youtu.be/0umSEwK40kA?si=GG7YoRypfqLwCRfO Vai de capul nostru Iorest! Motiv pentru care am și ajuns în situația de prostii Europei.
Revelația monumentală oferita nouă RECENT de Dumnezeu drept dovadă a revărsării DUHULUI SFÂNT: Poveștile despre Baba Yaga , Hansel și Gretel, Scufița Roșie, vampirii șamd nu numai ca sunt reale și DOVEDITE ci se și derulează de sute și mii de ani pe Pământ. SĂ LUĂM AMINTE…ca negreșit vor urma altele! Last edited by cozia; 14.04.2026 at 18:49:12. |
|
|