Citat:
În prealabil postat de cozia
2. Ceea ce ai enumerat ca ar fi făcut Victor Orban avem și noi. ..stadioane renovate, echipe sportive, făcute la trei ace, din nu știu ce fonduri și nici nu mă interesează.
|
Viktor Orban a făcut multe bazine olimpice, noi nu avem atâtea ca și ei, a dus fotbalul de la un mare 0 la echipe care se bat în preliminariile Champions League și e tot mai greu să treci de ele.
A făcut o academie în localitatea natală Felcsut.
A maximizat potențialul Ungariei pe băi termale.
A încercat să producă energie cu centrală atomică la Paks, un proiect cu rușii și chinezii ca să nu fie dependenți de bruxelles.
A dat stimulente la prima căsătorie, la nașterea copiilor, a făcut multe pentru familie.
A avut întodeauna grijă de consumatorul vulnerabil în prețurile la pompă și alimentele de bază lucru pe care la noi doar l-au mimat.
A reușit nefiind țară cu resurse de petrol să aibă prețuri decente la pompă.
Citat:
|
Restul de autostrăzi și alte investiții externe, așa cum ți am repetat de multe ori vin strict din faptul ca ungurii se situează între o altă ligă, cea a țărilor catolice din zona ( Cehia, Polonia, Ungaria, balticele)și de apartenența imperială occidentală, austriacă, prusacă.
|
Tu ai picat pe o idee greșită și te ții de ea, din ce ligă face parte Kazahstan și are niște rețele feroviare beton armat plus niște orașe foarte bine puse la punct ?
În România căcații de guvernanți indiferent că erau de la PNȚCD, PNL, PD-L, etc nu au vrut să construiască autostrăzi, a fost rea-voință criminală care ucide dezvoltarea țării pe 35 de ani.
Abia prin 2030 o să fie conectată o rețea de autostrăzi de la Vama Nădlac la Constanța, foarte târziu nenorociților, la câte resurse are țara asta.
Citat:
|
Noi însă continuam să ignorăm acest fapt concret si ne tot comparam cu ei, iobagii cu boierii sau arendasii boierilor, noi fiind furnizori ETERNI de materii prime ieftine si trafic…
|
Eu nu am avut niciodată suflet de slugă și când am votat, am făcut-o în ideea să zguduim paradigma asta de lachei care fac plecăciuni pe la firmanul sultanului de la înalta poartă Bruxeleză.
Faptul că unii au reflexul ăsta de a slugări străini, de a-i pupa în fund, de a-și omorâ fratele ca să pună străinul în frunte, de a crede că noi suntem niște tâmpiți congenitali care trebuiesc conduși din afară, nu e vina mea.
Citat:
|
România din FERICIRE nu a făcut parte din gașca asta a lor Vishegrad care după 89 prin conexiuni masive cu PAPA , au reușit să și păstreze imaginea de putere locală…părerea mea..
|
Știi că România a avut PREMIER CATOLIC - Radu Vasile care era un incompetent de crasă slăbiciune, cred că din zona aia de împuțiți PNȚCD fusese propulsat.
Deci asta că vin catolici și fac România la nivel de nemția e pentru cretini.
Citat:
|
Mulți români poate s ar fi simțit mai superiori fiind catolici însă eu țin de ortodoxia estică și mă bucur nespus de mult ca sunt mai aproape de Dumnezeul cel Înviat acum,!…nu cel înviat Acu o săptămână chit ca sunt considerat inferior, un iobag mioritic de origini asiatice așa cum ne văd ei pe noi și pe toți la est de noi cu bulgarii.
|
Omule în Kazahstan nu sunt catolici și fac treabă, nu mai spun că aproape toate țările musulmane s-au ridicat doar că au fost tocați de războaie finanțate din afară.
Până și în Bosnia au tehnologie de spart prin munți, tunelurile de urși de la Margina Holda alea la care se câcâie de peste 10 ani se fac cu maiștri bosnieci.
Albania are făcută autostradă cu Bechtel pe care Adrian Năstase n-a fost în stare să-i pună la treabă.