![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mantuieste-te![color=red] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi nu-mi pierd nadejdea ca voi fi iertata! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iertarea e un dar nemeritat primit prin moartea Lui. Merita Sa-L slavim si sa traim toata viata langa El. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Vreau sa va multumesc pentru sfaturile incurajatoare pe care mi le-ati dat.Intr-adevar aveam nevoie de aceste vorbe.Voi incerca sa ma accept asa cum sunt, cu trecutul pe care il am, repetandu-mi mereu ca, prin Taina Spovedaniei, Dumnezeu m-a iertat!Sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa ne mantuim si sa ne intlnim intr-un coltisor din Rai!
|
|
|||
|
|||
![]()
,,Tot omul este pacatos" a spus Proorocul David intr-unul din psalmii sai. Deci nu trebuie sa deznadajduim atunci cand cadem, ci sa ne ridicam si prin pocainta sa iesim din starea pacatoasa. ,,Veniti la mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihnii pe voi."Domnul a spus aceste cuvinte si atunci avand acest liman spre care sa nazuim, avem totul. diavolul este viclean, el ne indeamna sa pacatuim si dupa ce o facem, ne arata urmarile pacatului, ingrozindu0ne si incercand sa ne arunce in deznadejde. Dumnezeu este Pastorul cel Bun care pt. fiecare oaie isi pune viata Sa. Cata Dragoste! Doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
Toti cadem in pacat si cred ca nu exista unul care sa nu-si dea seama cat greseste.Important este sa continuam lupta.Preafericitul Augustin spunea :"Ai cazut,ridica-te!Ai cazut iar,ridica-te!".Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu asta,dar conteaza sa mergem mai departe.Dumnezeu ne iarta daca vede in noi pocainta,dorinta de schimbare si multa vointa de lupta.Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
stiu ca este f cunoscut, dar ... INFORMARE... F Important! | guest100 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 28.03.2012 13:10:18 |
Intrebare pentru cei convertiti:cum L-ati cunoscut pe Dumnezeu? | laurastifter | Generalitati | 14 | 22.12.2011 18:05:25 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
Un verset cunoscut | Florin-Ionut | Generalitati | 1 | 08.08.2008 09:49:46 |
|