![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 18.03.2014 at 12:27:17. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai știu exact. Ceva legat de poziția lui față de ecumenism și masonerie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca anti-ecumenismul e foarte fashion printre ortodocsii cu caramida la piept.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am avut, in trecut, politcieni de toata cinstea. Am avut si lichele, dar erau cu mult mai multa verticalitate decat sunt acum. Nu cred ca nu exista politician bun si cinstit. Exista. Perfect nu e nimeni, dar nu sunt toti hoti si mincinosi. |
|
|||
|
|||
![]()
Politicienii care ii avem se potrivesc foarte bine cu adevarata credinta a poporului roman, pe ansamblu, aia faptica, nu din acte.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Oricum, e mai interesant să faci pe deșteptul și să găsești bube la alții, uneori bube care nici măcar nu există. Last edited by ovidiu b.; 19.03.2014 at 00:03:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am inteles dintr-o postare anterioara a cuiva, ca nu stai in Romania; dar atunci de ce te exprimi asa la adresa poporului român?!? Tu nu esti român?!? Sau ai devenit in scurt timp american, european, etc? Si daca nu stii de ce avem acesti politicieni corupti, atunci aici e raspunsul: Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni. Psalmi 11.8 Ceea ce vedem astazi la romanii de buna credinta, este ca deja nu mai suporta starea aceasta de fapt, si ca au inceput sa ia atitudine, dovada printre altele manifestatiile de la Pungesti, de la Bucuresti si din toata tara. Dar si justitia, care isi face datoria; incet, incet, dar se misca. In principiu asa se spune: ca avem preotii pe care ii meritam; sau in cazul de fata, politicienii pe care ii meritam. Dar, asistand in etapa actuala la o incercare tot mai hotarata de schimbare in bine a societatii, putem concluziona, ca societatea româneasca, desi aflata intr-o perioada de cernere, se afla totusi pe drumul cel bun al insanatosirii. Prin urmare, lupta care se da astazi coruptiei, este din mila lui Dumnezeu, si nu este intamplatoare. Vremea oamenilor de nimic apune; urmeaza o generatie noua, cu frica de Dumnezeu. Când? Sa speram, curând. Nu degeaba sunt pline bisericile ortodoxe in România. Iar ortodoxul cu credinta lui, multa sau putina, se roaga la Dumnezeu si sfintii Lui, pentru zile mai bune ca acestea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si atunci ce ne facem cu afirmatiile gratuite ale unora de pe aici? Cand e vorba sa aduca argumente... nu le mai au... ca de ex: Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred în afirmațiile lui Dragoș și nu cred că e rău intenționat. Repet, Capsali nu e omul perfect, are bubele lui. O fi el cum o fi, dar cu siguranță nu îi va face concurență lui EBA sau lui Becali.
Last edited by ovidiu b.; 19.03.2014 at 00:29:22. |
|