![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce nu e de inteles este de ce se jura unii prin salile de judecata si ce cauta acolo pentru o judecata strimba, cu pedepse proportionale cu pacatele? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cum este pacatul nevinovat cand este facut cu propria voie ?
Omul primeste pedeapsa sau bucurie vesnica dupa rodul muncii lui in aceasta viata . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar stii de ce? Am dat ieri parca un citat cu bagatul in ceata :) |
|
|||
|
|||
![]()
Corect. Te masturbezi o data si te trezesti in iad. Senzatii maxime.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca iti dai seama ca ai gresit si te pocaiesti pentru pacatele care le-ai facut fii pe pace ca nu te duci la iad . Ce spune Hristos :"Indrazniti eu am biruit lumea " . Ne invita si pe noi sa ii urma lui . Ne arata ca biruinta impotriva patimilor nu este imposibila .
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e asa. Nimeni nu stie unde ajunge un om dupa moarte sau cum ajunge, numai Dumnezeu stie.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, aurel1211 stie |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt, timpul contine eternitatea, o reflecta, prin Clipa. Nu trebuie sa-ti reprezinti eternitatea ca un timp nelimitat, ci ca o depasire a timpului.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 16:49:09 |
Socant: avem dovada existentei iadului! | Florin-Ionut | Alte Religii | 11 | 11.11.2010 17:08:08 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|