![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand veti renunta d-voastra sa ma catalogati ca "crestin", o sa renunt si eu la a va aplica eticheta confesionala. Mai bine nu-mi spuneti crestin, decat sa folositi ghilimelele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se poate intampla sa suferim, sa fim chinuiti dar stiu ca Dumnezeu nu va ingadui sa fim dezonorati. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...dventista.html |
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi onorabil, pentru dvs., sa va retrageti din discutie. Sunteti depasita de subiect, din punct de vedere crestin, si de aceea cautati sa creati o situatie conflictuala cu iz de cartier.
Nu vorbim de adventisti iar despre doamna White nici pe atat. Vorbim de atitudinea crestina intr-o situatie deosebita. Va rog. spuneti ceva despre Dumnezeu si principiile Sale. Daca nu puteti .... treba dvs. ce faceti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aveti liberatatea sa ignorati postarile care nu va satisfac. Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 13:19:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am spus asta. Incercati sa fiti cinstita si sa nu-mi atribuiti cuvinte pe care nu le-am spus. Repet: eu am credinta ca nu mi se va intampla ceva dezonorant (nici mie, nici sotiei mele). Punct. Nu judec credinta altora. Credinciosilor li se intampla multe iar eu nu-i judec dupa ceea ce patesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce tampenie !
Omul ala a ajuns sa fie decorat pentru ca alti conationali de-ai lui au omorat o gramada de oameni. Fiecare tara a avut sanitari, pana si nemtii, rusii si japonezii. Si bucatari si cei responsabili cu izmenele. Dar decoratiile le-au luat pentru ca altii au omorat nu pentru ca ei au facut mancare buna sau au pazit izmenele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Revenind la subiect, toata lumea stie ca a ucide e un pacat. Imi pare rau ca trebuie sa va dezamagesc si sa va spun ca si non-adevntistii stiu asta. Despre participarea la razboi s-a discutat de multe ori pe forum.http://www.crestinortodox.ro/editori...boi-99554.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, sanitari ca acesta, mai rar. Sa te cateri pe stanci dupa raniti, pe care sa-i cobori in siguranta sau sa umbli iar si iar prin ploaia de gloante, pe sub nasul inamicului, pentru a culege raniti parasiti de toti, etc. nu poate face decat un om cu credinta puternica in Dumnezeu si dragoste pentru semeni. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|