Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.03.2013, 13:06:51
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de beniamin777 Vezi mesajul
Am o rugaminte: sa eliminam diferentele confesionale si discutam ca intre crestini. Amandoi credem in acelasi Dumnezeu si stim ca a ucide este un pacat..
Cand veti renunta d-voastra sa ma catalogati ca "crestin", o sa renunt si eu la a va aplica eticheta confesionala. Mai bine nu-mi spuneti crestin, decat sa folositi ghilimelele.
Vechi 17.03.2013, 13:07:59
beniamin777 beniamin777 is offline
Banned

Data înregistrării: 14.03.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Daca intra un om in casa si incearca sa va violeaze sotia, ce faceti?
Eu am credinta in Dumnezeu si stiu ca El ma va pazi de acest lucru dezonorant. Stiu ca asa ceva nu se va intampla.

Se poate intampla sa suferim, sa fim chinuiti dar stiu ca Dumnezeu nu va ingadui sa fim dezonorati.
Vechi 17.03.2013, 13:13:56
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu am credinta in Dumnezeu si stiu ca El ma va pazi de acest lucru dezonorant. Stiu ca asa ceva nu se va intampla.
Pentru d-voastra victimele violului se fac vinovate de prea putina credinta? Daca ar fi avut credinta, ar fi fost pazite de un lucru atat de dezonorant?
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...dventista.html
Vechi 17.03.2013, 13:14:26
Banned

Implicit

Citat:

Va referiti cumva la modul de gandire al sectei doamnei White?
Ar fi onorabil, pentru dvs., sa va retrageti din discutie. Sunteti depasita de subiect, din punct de vedere crestin, si de aceea cautati sa creati o situatie conflictuala cu iz de cartier.

Nu vorbim de adventisti iar despre doamna White nici pe atat. Vorbim de atitudinea crestina intr-o situatie deosebita. Va rog. spuneti ceva despre Dumnezeu si principiile Sale. Daca nu puteti .... treba dvs. ce faceti.
Vechi 17.03.2013, 13:16:47
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ar fi onorabil, pentru dvs., sa va retrageti din discutie. Sunteti depasita de subiect, din punct de vedere crestin, si de aceea cautati sa creati o situatie conflictuala cu iz de cartier.
Adventistii de ziua a 7-a considera pe toti ortodocsii depasiti din punct de vedere crestin, deci ar fi onorabil sa va retrageti din discutii, nu credeti? D-voastra nu vorbiti de atitudinea crestina, ci de atitudinea adevntista.

Aveti liberatatea sa ignorati postarile care nu va satisfac.

Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 13:19:20.
Vechi 17.03.2013, 13:19:16
Banned

Implicit

Citat:
Pentru d-voastra victimele violului se fac vinovate de prea putina credinta?

Nu am spus asta. Incercati sa fiti cinstita si sa nu-mi atribuiti cuvinte pe care nu le-am spus.

Repet: eu am credinta ca nu mi se va intampla ceva dezonorant (nici mie, nici sotiei mele). Punct.

Nu judec credinta altora. Credinciosilor li se intampla multe iar eu nu-i judec dupa ceea ce patesc.
Vechi 17.03.2013, 13:23:07
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Ce tampenie !
Omul ala a ajuns sa fie decorat pentru ca alti conationali de-ai lui au omorat o gramada de oameni. Fiecare tara a avut sanitari, pana si nemtii, rusii si japonezii. Si bucatari si cei responsabili cu izmenele. Dar decoratiile le-au luat pentru ca altii au omorat nu pentru ca ei au facut mancare buna sau au pazit izmenele.
Vechi 17.03.2013, 13:23:08
Banned

Implicit

Citat:
Adventistii de ziua a 7-a considera pe toti ortodocsii depasiti din punct de vedere crestin, deci ar fi onorabil sa va retrageti din discutii, nu credeti? D-voastra nu vorbiti de atitudinea crestina, ci de atitudinea adevntista.

Aveti liberatatea sa ignorati postarile care nu va satisfac.
Sunt ortodocsi care pot discuta din punct de vedere al invataturilor crestine, fara sa se lege, in mod josnic, de confesiunea celui cu care discuta (pentru a-l ataca cu tot felul de mizerii). Nu este cazul dvs. si va rog sa nu-i bagati pe toti in aceeasi oala.
Vechi 17.03.2013, 13:26:27
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Sunt ortodocsi care pot discuta din punct de vedere al invataturilor crestine, fara sa se lege, in mod josnic, de confesiunea celui cu care discuta (pentru a-l ataca cu tot felul de mizerii). Nu este cazul dvs. si va rog sa nu-i bagati pe toti in aceeasi oala.
Nu stiam ca a mentiona numele fondatoarei cultului d-voastra e o mizerie, de parca v-ati rusina de ea. E insa problema d-voastra.

Revenind la subiect, toata lumea stie ca a ucide e un pacat. Imi pare rau ca trebuie sa va dezamagesc si sa va spun ca si non-adevntistii stiu asta. Despre participarea la razboi s-a discutat de multe ori pe forum.http://www.crestinortodox.ro/editori...boi-99554.html
Vechi 17.03.2013, 13:30:39
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ce tampenie !
Omul ala a ajuns sa fie decorat pentru ca alti conationali de-ai lui au omorat o gramada de oameni.
Unde este tampenia? Dvs. vorbiti fara sa fi urmarit documentarul. Omul acela a fost decorat pentru ca si-a riscat viata, in mod continuu, pentru a salva alte vieti.

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Fiecare tara a avut sanitari, pana si nemtii, rusii si japonezii.
Dar, sanitari ca acesta, mai rar. Sa te cateri pe stanci dupa raniti, pe care sa-i cobori in siguranta sau sa umbli iar si iar prin ploaia de gloante, pe sub nasul inamicului, pentru a culege raniti parasiti de toti, etc. nu poate face decat un om cu credinta puternica in Dumnezeu si dragoste pentru semeni.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! laurastifter Alte Religii 24 05.04.2013 14:10:48
De ce romanii nu mai fac filme istorice. Theodor_de_Mopsuestia Generalitati 22 27.03.2012 17:53:00
Bisericile din Apocalipsa joseph_ben_iacob Secte si culte 36 01.01.2011 14:38:29
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? irina1f Umanitare 3 24.12.2008 08:47:09