![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa fim seriosi. Iarasi, cred ca nimic nu vorbeste mai bine despre candidat ca sustinatorii lui. Binenteles, dupa el insusi. Cum nu-ti place de idolul lor, hop la condicutza, ba esti securist, ba ateu, ba etc. "Inaintasii" tai erau cu "dusmanii poporului". Se pare ca neo-legionarii nu dau dovada de exces de maniere in comparatie cu ei.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 16:31:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cineva care isi permite sa afirme despre oameni care nici macar nu-i cunoaste, ca posteaza pentru bani. ![]() Citat:
Uite ca totusi ai auzit de cele zece porunci, dar care e a 9a ai habar? Ata ipocrizie mai rar iti este dat sa intalnesti in viata.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 16:55:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Idei greu de priceput...pentru unii/unele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mare greseala, sa stii.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 16:55:37. |
|
||||
|
||||
![]()
Doamna Miha, intră te rog pe site-ul ăla minunat pe care l-ai recomandat și citește ce ne-ai recomandat nouă să citim. Ai să vezi că n-am mințit, chestia cu iudeo-creștinismul, liberalismul adică nihilismul de acolo e. Adică un mix nefericit de toate pentru toți. Sună bine dar habar n-avem ce înseamnă fiecare luat în parte.
Pace să ai!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by Adriana Cluj; 04.02.2014 at 17:25:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Argumentele fiind care? O poză cu părinți din Sf. Munte și "binecuvântările" primite? Praf în ochi pentru turma "dreptslăvitoare". Părinții respectivi știu că au ajuns pe facebook? Să nu mai vorbim de faptul că ajuns să fie postați pusnici pe conturile susținătorilor lui I.C.
Un bun creștin nu recurge la asemenea mizerii, îmbinând credința cu politicul. Că e credincios și vrea să facă ceva, slavă Domnului! Să ne demonstreze, dar fără a apela la "regii", suntem sătui de ele. ps: ai intrat pe contul lui să vezi modul cum susține homeopatia? (link servit de Alin) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Eu sînt iudeocentric în cultura Europei, căci dacă scoti Biblia din Europa, atunci Shakespeare devine un glumet tragic. Fără Biblie, europenii, chiar si laureatii premiului Nobel, dormeau în crăci. Stiinta si filozofia greacă sînt foarte folositoare, dar nu sînt mîntuitoare. Prima carte mîntuitoare si consolatoare pe continent - suverană - e Biblia". Petre Tutea "La comunisti, dacă nu esti cu ei - sau nu mai esti cu ei - înseamnă că esti legionar. De ce acest ''sindrom legionar'' la bolsevici mă întrebati? Fiindcă legionarii sînt singurii români care n-au avut în dictionar la litera G cuvîntul glumă si cînd îi prindea pe comunisti era vai de cozonacul lor.Dar de fapt, nici comunistii nu stiu de glumă; ăsta-i punctul lor comun cu legionarii." Petru Tutea Definitia mea este: Petre Tutea, românul. Am apărat interesele României în mod eroic, nu diplomatic. Prin iubire si suferintă. Si convingerea mea este că suferinta rămîne totusi cea mai mare dovadă a dragostei lui Dumnezeu. Petre Tutea |
|