Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2014, 16:11:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Se vede treaba ca nu stii ce e o insinuare. Ce am scris eu e un lucru real si care se poate verifica de catre oricine, cel putin in ceea ce te priveste.
De oricine ca tine?
Sa fim seriosi.

Iarasi, cred ca nimic nu vorbeste mai bine despre candidat ca sustinatorii lui.
Binenteles, dupa el insusi.

Cum nu-ti place de idolul lor, hop la condicutza, ba esti securist, ba ateu, ba etc.

"Inaintasii" tai erau cu "dusmanii poporului".

Se pare ca neo-legionarii nu dau dovada de exces de maniere in comparatie cu ei.

Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 16:31:16.
Vechi 04.02.2014, 16:32:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Experienta de pana acum ne indeamna sa fim foarte circumspecti.
Nu si pe tine, se pare.

Citat:
Dar ceva tot trebuie sa incercam, altfel o sa murim urat.
Da, pentru tine si intrat cu gatul in latz se numara tot la incercari.
Vechi 04.02.2014, 16:35:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Dragos, cu aceste raspunsuri te-ai calificat sa faci parte din guvernul actual. Faci abuz de cuvinte, ca doar sunt gratis, nu?!? Nu uita ca totusi vom da socoteala de cele afirmate, atunci cand vom fi in fata Domnului.
Cine si-a gasit sa faca morala vizavi de vorbirea desarta.

Cineva care isi permite sa afirme despre oameni care nici macar nu-i cunoaste, ca posteaza pentru bani.

Citat:
Credeam ca stii la ce se refera: la cele 10 porunci, pe care le gasim in Vt.

Uite ca totusi ai auzit de cele zece porunci, dar care e a 9a ai habar?

Ata ipocrizie mai rar iti este dat sa intalnesti in viata.

Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 16:55:20.
Vechi 04.02.2014, 16:36:43
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Cu toată sinceritatea-ți spun că mizeria citată de mine e din PNR, nu PCR. Acolo erau altele, știi matale mai bine.
Arată-mi mie cu subiect și predicat unde mi-am permis eu să te caracterizez pe dumneata, la modul cum ai făcut-o tu cu mine. Și asta pentru că mi-am permis să-l critic pe frumosul legionar M.Neamțu.
Iar eu iti spun, Dragos, ca tu de cand esti pe forum nu ai citat niciodata nimic. Ai doar idei preconcepute.
Vechi 04.02.2014, 16:48:44
ovidiu b.
Guest

Implicit

Idei greu de priceput...pentru unii/unele.
Vechi 04.02.2014, 16:52:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Iar eu iti spun, Dragos, ca tu de cand esti pe forum nu ai citat niciodata nimic. Ai doar idei preconcepute.
Da Dragos, ai idei pre-concepute de tine, nu pre-gandite de altii.
Mare greseala, sa stii.

Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 16:55:37.
Vechi 04.02.2014, 16:58:49
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Doamna Miha, intră te rog pe site-ul ăla minunat pe care l-ai recomandat și citește ce ne-ai recomandat nouă să citim. Ai să vezi că n-am mințit, chestia cu iudeo-creștinismul, liberalismul adică nihilismul de acolo e. Adică un mix nefericit de toate pentru toți. Sună bine dar habar n-avem ce înseamnă fiecare luat în parte.

Pace să ai!
Vechi 04.02.2014, 17:23:01
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Ce-aveti, fratior? Mai inainte "mizerirabil", iar acum "josnic"?... .
Nu rastalmaci. Erau calificative pentru actiuni.

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Sunt mizerabile insinuarile pe care le faci, asa cum ai mai facut putin mai devreme, cele cu cati copii o fi avand prin alte parti decat acasa, ori doamnele care il sustin.

Mizerabile.
Nu-ti fac cinste.
Citat:
Asta cu doamnele e un atac josnic care nu-ti face cinste. E dreptul Adrianei sa-l sustina pe respectivul, asa cum am spus si eu o sa-l votez desi nu vreau sa incerc sa conving pe nimeni altcineva sa o faca. Dar ce sugerezi tu nu e numai neadevarat ci si o marsavie. De multe ori "doamnele " au mintea mai limpede decat barbatii.

Last edited by Adriana Cluj; 04.02.2014 at 17:25:10.
Vechi 04.02.2014, 17:26:27
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Nu, el reprezinta doar pe crestinii ortodocsi.
Argumentele fiind care? O poză cu părinți din Sf. Munte și "binecuvântările" primite? Praf în ochi pentru turma "dreptslăvitoare". Părinții respectivi știu că au ajuns pe facebook? Să nu mai vorbim de faptul că ajuns să fie postați pusnici pe conturile susținătorilor lui I.C.
Un bun creștin nu recurge la asemenea mizerii, îmbinând credința cu politicul. Că e credincios și vrea să facă ceva, slavă Domnului! Să ne demonstreze, dar fără a apela la "regii", suntem sătui de ele.

ps: ai intrat pe contul lui să vezi modul cum susține homeopatia? (link servit de Alin)
Vechi 04.02.2014, 17:39:59
Miha-anca
Guest

Implicit Putina cultura generala

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da Dragos, ai idei pre-concepute de tine, nu pre-gandite de altii.
Mare greseala, sa stii.
"Se spune că intelectul e dat omului ca să cunoască adevărul. Intelectul e dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul, ci să primească adevărul." Petre Tutea

"Eu sînt iudeocentric în cultura Europei, căci dacă scoti Biblia din Europa, atunci Shakespeare devine un glumet tragic. Fără Biblie, europenii, chiar si laureatii premiului Nobel, dormeau în crăci. Stiinta si filozofia greacă sînt foarte folositoare, dar nu sînt mîntuitoare. Prima carte mîntuitoare si consolatoare pe continent - suverană - e Biblia". Petre Tutea

"La comunisti, dacă nu esti cu ei - sau nu mai esti cu ei - înseamnă că esti legionar. De ce acest ''sindrom legionar'' la bolsevici mă întrebati? Fiindcă legionarii sînt singurii români care n-au avut în dictionar la litera G cuvîntul glumă si cînd îi prindea pe comunisti era vai de cozonacul lor.Dar de fapt, nici comunistii nu stiu de glumă; ăsta-i punctul lor comun cu legionarii." Petru Tutea

Definitia mea este: Petre Tutea, românul. Am apărat interesele României în mod eroic, nu diplomatic. Prin iubire si suferintă. Si convingerea mea este că suferinta rămîne totusi cea mai mare dovadă a dragostei lui Dumnezeu. Petre Tutea
Subiect închis