![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
corectus amighita maduc sama scaldin jargoanelemele tepupdolse douapuncteliniesteluta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
rainrainbow, te întreci cu gluma. Cunoști expresia: „a sări calul”?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine să nuți bați capu' fiindcă pierzi fondu' dar nici să te delași de tot... vezi acuma fac și pe profesoru', dau și lecții... asta ca să vezi pînă unde poate decădea omu' când e vorba să fure... să se dea el Învățător. 'Cine este Învățătorul vostru?' Dar voi nici nu știți ce aveți de învățat... așa că tot d'Jabba. Last edited by vsovivivi; 05.03.2013 at 16:14:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cunosc,dar cel mai mult ma deranjeaza ateii de pe forum.ei n au ce cauta aici.in plus ioana ateista m a scos din sarite cu 'desteptaciunea'ei.restu sunt de umplutura. |
|
|||
|
|||
![]()
nesimtire este atunci cand ateii hulesc credinta pe un forum ortodox.adios!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar să revenim la topic. O altă greșeală frecventă: omiterea prepoziției pe înainte de care. Exemplu greșit: „Observația care am făcut-o”. Corect: „Observația pe care am făcut-o”. Alt cuvânt preluat greșit din engleză: „a disturba” (greșit) în loc de „a perturba” (corect). Last edited by N.Priceputu; 06.03.2013 at 08:37:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Alte greșeli pe care le-am observat, mai ales în vorbire, sunt pleonasmele:
- folosirea sintagmei "dar totuși", deși sunt conjuncții cu același înțeles; - "suplimentar, mai adaug", sau "în plus, mai scriu..." |
|
||||
|
||||
![]()
Si cei mai slabi la gramatica ce sa facem sa plecam de pe forum?
Nu stiu de ce faceti atita caz cu gramatica asta cind in Romania sau adunat o multime de natiuni si va intreb si lor le cereti sa scrie si vb perfect?
|
|||
|
|||
![]()
Nu, poate mai învățăm și noi ceva. Cine te-a dat afară?
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum scriu corect? Cum se scrie corect ...? | antiecumenism | Generalitati | 41 | 20.09.2017 12:11:14 |
Si noi putem sa scriem istoria | dobrin7m | Istoria bisericii | 10 | 18.03.2014 12:15:53 |
Cum sa fac corect? | Dreamm | Generalitati | 7 | 05.10.2011 21:25:22 |
Cum este corect? | cristiboss56 | Rugaciuni | 46 | 23.06.2011 10:41:40 |
Este corect? | alinn | Eutanasia | 14 | 22.02.2007 18:47:20 |
|